Brigada Diverse

Marioneta Ioan Moraru va fi preşedintele PNL Vatra Dornei

Cel mai dezastruos primar al oraşului staţiune de interes naţional Vatra Dornei, şi l-am numit aici pe Ioan Moraru, va fi preşedintele organizaţiei locale a PNL.

Alegerile care vor avea loc zilele acestea sunt doar o formalitate, iar Moraru, care poate fi catalogat drept groparul oraşului, va prelua funcţia de preşedinte al PNL Vatra Dornei.

Funcţia pe care o va ocupa este apanajul exclusiv al jocurilor de culise din partid, iar un om mai docil şi mai loial nici că-şi putea găsi Alexandru Băişanu.

Practic, Moraru va fi marioneta lui Băişanu, iar în acest fel preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Suceava îşi securizează încă o organizaţie locală în privinţa alegerilor din toamnă pentru cea mai înaltă funcţie din partid.

Iar Moraru are toate motivele să-i fie supus lui Băişanu. La scurt timp după ce a pierdut alegerile pentru funcţia de primar în Vatra Dornei, Ioan Moraru a fost propulsat de pilele lui Băişanu în funcţia de director general al Companiei Naţionale a Uraniului. Fireşte, totul a avut un preţ, preţ pe care cu siguranţă nu-l vom afla niciodată.

O altă certitudine este aceea că fiul fostului primar din Vatra Dornei, Mihai Moraru, a fost uns director al Oficiului Judeţean pentru Plăţi şi Dezvoltare Rurală Suceava, un alt cadou venit pe filiera Băişanu. Cu alte cuvinte, Moraru îi este dator vândut lui Alexandru Băişanu, iar răsplata va veni cu ocazia alegerilor pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, acţiune programată pentru toamna acestui an.

Articole asemănătoare

Back to top button