Shares

De când Termica a devenit un cartof fierbinte, primarul Sucevei nu scapă nici un prilej pentru a poza în omul care doreşte binele şi confortul populaţiei.

Ultima mostră de cinism vine de ieri, când Ion Lungu s-a luat în coarne cu administratorul judiciar al societăţii de temoficare, solicitându-i să nu întrerupă furnizarea apei calde în luna august mai multe de 6 zile.

Nu sunt de acord cu sistarea totală a furnizării apei calde în municipiul Suceava. Sunt câteva lucrări care ar trebui făcute, dar putem să le facem punctual, cu oprirea apei calde pe zone”, a declarat recent primarul Ion Lungu.

primar ion lungu

Edilul bagă sub preş toţii ani săi de mandat, perioadă în care sucevenii şi-au încălzit apa la aragaz cu săptămânile, în special pe timp de vară.

La vremea respectivă nu se puteau executa lucrări fără sistarea furnizării apei calde, dar acum trebuie să se poată. Şi asta pentru că vrea primarul, care încearcă să mai recupereze din simpatia pierdută în faţa sucevenilor.

Din punctul meu de vedere este ipocrizie curată, cum de altfel se întâmplă şi cu alte probleme punctuale din municipiul Suceava pe care Ion Lungu le explică doar aşa cum îi convine. Manipulare prin omisiune, cum se spune în manualul de ocolit adevărul.