Brigada Diverse

Miliardarul Semenov, blocat cu tirurile în propria vilă

Situaţia tragi-comică la Rădăuţi în această dimineaţă, unde locuinţa miliardarului Constantin Semenov a fost blocată cu mai multe tiruri. Acţiunea a fost declanşată de patronul unei firme din Frătăuţi, care avea de recuperat sume importante de bani de la Semenov.

Sătul să tot aştepte ca Semenov să-i achite facturile de peste 2 miliarde de lei vechi, restante de anul trecut, Lică Isopescu, administratorul SC Labirint Com SRL Frătăuţii Vechi, a trecut la fapte. Şi-a chemat câţiva angajaţi, i-ar urcat în tiruri şi i-a trimis să le parcheze în faţa vilei din Rădăuţi a lui Constantin Semenov.

În faţa porţii (locul gol din fotografie) a fost plasat un jeep al firmei lui Isopescu, care a părăsit uneori zona cu alte atribuţii de îndeplinit.

lica (2)

Protestul inedit gândit de Lică Isopescu a început la primele ore ale dimineţii şi s-a încheiat în jurul orei 10.00.

Constantin Semenov, patron al pensiunii de 4 stele „Sofia” din Suceviţa, dar şi administrator al firmei de construcţii Consir Siret, a stat ascuns şi nu şi-a făcut apariţia pentru a le cere socoteală şoferilor de tir.

Între timp, apele par să se fi liniştit, iar între Lică Isopescu şi Constantin Semenov s-a ajuns la un consens, în sensul că ultimul îşi va achita o parte din datorii, dar va renunţa la celelalte acţiuni de protest pe care intenţiona să le organizeze.

Mai exact, patronul SC Labirint Com SRL Frătăuţi avea de gând să-şi ducă cei peste 100 de angajaţi în faţa vilei lui Semenov, acolo unde urmau să ajungă şi utilajele firmei.

Situaţia este cel puţin jenantă pentru Constantin Semenov, unul dintre miliardarii judeţului, cel care şi-a construit imperiul cu diferite lucrări, în special în domeniul hidrotehnic, locul de muls bani grei de la bugetul de stat. Consir a făcut şi obiectul unor cercetări penale după ce firma a tocat vreo 3 milioane de euro, din fonduri europene, pentru realizarea unor diguri şi apărări de maluri, lucrări făcute de mântuială.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. de unde sa mai dea saracu sem? a luat de la toti si si-a dat lui. consiru e faliment,sofia e goala,grasu de la bcr nu-l mai poate ajuta ca e mana moarta in banca,nasul felu renechiu e in opozitie si are dosare penale,cozmanca nu-l mai baga in seama,cine sa-l ajute in afara de Sfantul Duh?
    casa ipotecata,sofia ipotecata,apartament ficior ipotecat,apartamente prieteni ipotecate,reluat obicei fumat 3 pachete pe zi,criza,streangu,D-zeu sa-l ierte.

Back to top button