Bârfe

Mîrza, blat cu Oanea

Schimbarea Guvernului după alegerile de la sfârşitul anului trecut a făcut victime în rândul directorilor liberali din teritoriu. Unii dintre ei au reuşit să supravieţuiască în funcţii, deşi postul revenea unui alt partid. Este şi cazul Elenei Oanea, directorul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava, care are în continuare carnet de partid liberal şi funcţia ce revenea social-democraţilor, conform înţelegerii cu democrat-liberalii.

Menţinea Elenei Oanea în funcţie s-ar datora unei înţelegeri secrete pe care a parafat-o cu liderul PSD Suceava Gavril Mîrza.

Gavril Mirza

Acesta este şi motivul pentru care unii membrii din curtea social-democraţilor sunt nemulţumiţi şi cred că Mîrza nu a acceptat dezinteresat ca Elena Oanea să rămână şefa OJPC Suceava.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. s-a rugat mircea de tat-su s-o lase pe aia directoare iar asta facea spume sa intre in psd ca sa ramana la sefie. pana la urma, s-a dus femeia cu plicul la molah si a ramas in functiune si cu carnetul liberal in buzunar. (hide comment pls)

Citiți de asemenea
Close
Back to top button