Shares

Venirea lui Gică Hagi la Suceava a reprezentat un moment important pentru urbea noastră, dar în special pentru tinerii care visează să ajungă fotbalişti.

Să poţi da mâna, ori să te fotografiezi alături de cel mai bun fotbalist român din toate timpurile nu-i chiar un eveniment banal.

Ce m-a surprins plăcut în cazul lui Gică Hagi a fost modestia acestuia. Am fost la stadionul „Areni” sâmbătă şi am văzut un Hagi extrem de amabil cu toată lumea. Nu a refuzat pe nimeni dintre cei care i-au cerut un autograf sau l-au rugat să imortalizeze momentul într-o fotografie. Aceeaşi atitudine a avut-o şi sâmbătă seară, când a vizionat meciul Real Madrid – FC Barcelona, iar ziua de duminică a continuat pe aceleaşi coordonate.

E mare lucru să ai anvergura lui Gică Hagi şi să rămâi modest şi cu picioarele pe pământ. În comparaţie, mai tinerii fotbalişti de prin campionatul nostru, care nu au obţinut nici pe sfert performanţele fostului număr 10 al echipei naţionale, abundă de infatuare şi o silă imensă faţă de toţi cei care nu sunt asemeni lor.

Sper ca pentru copiii prezenţi sâmbătă şi duminică la stadionul „Areni”, comportamentul lui Gică Hagi să fie un exemplu, atât în plan sportiv cât şi uman.