Brigada Diverse

Muncă la negru la firma fiului primarului Lungu

Ion Lungu e cel mai bun. Nu-i un slogan de campanie, ci denumirea pe care fiului primarului a dat-o propriei firme.

SC Lubest SRL Suceava este firma care administrează activitatea crâşmelor fiului edilului municipiului Suceava, iar pentru oamenii care nu cunosc engleză trebuie spus că traducerea ar fi „Lungu cel mai bun”.

Acum câteva săptămâni, Lubest a fost călcată de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, iar rezultatele au fost năucitoare.

Mai exact, s-a constatat că firma lui Petrică Lungu lucra cu oameni la negru. În aceeaşi zi au fost transmise la ITM datele despre angajaţii care munceau la negru, revisalul, în limbaj de specialitate, ceea ce a făcut ca amenda aplicată să fie una mai mică.

IMG_7977

Din informaţiile pe care le am, Lubest a fost sancţionată cu o amendă de 8.000 de lei, iar numărul celor care munceau la negru a fost de 4.

Aceşti oameni munceau la unul din barurile pe care Petrică Lungu le are în Iulius Mall, iar verificările au mai vizat şi restaurantul Versus, situat vizavi de Primăria Suceava.

Aşadar, exemplul oferit de fiul primului gospodar al oraşului este unul demn de toată lauda. Ghilimelele le-aţi pus singuri. 

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. sa ai pe mana tot ce misca in suceava si sa te duca mintea doar sa faci niste crasme ….. vai de mintea lor de parventi fara carte ….

Back to top button