Brigada Diverse

Nababul Băişanu

Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava şi mai nou unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Suceava, este exemplul perfect de om căpătuit din politică.

Aceasta este singura explicaţie pe care o am vizavi de averea pe care Băişanu a înşirat-o în declaraţia depusă după ce a fost uns consilier judeţean. Practic din salariul ridicat de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, în jur de 1.600 de lei lunar, liderul liberalilor suceveni a adunat sute de mii de euro.

Mai multe hectare de teren, case de vacanţă, bijuterii şi autoturisme de lux sunt parte a averii lui Alexandru Băişanu, la care se adaugă 400.000 de euro cash.

Pentru că-şi permite, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava a dat bani şi cu împrumut. Nu mult, dacă e să ne raportăm la averea sa, ci doar 150.000 de euro unui anume Cornel Creţu. Asta da mărinimie.

Eu aş fi tare curios să văd declaraţia de avere a lui Alexandru Băişanu de anul viitor, şi asta având în vedere campania electorală care tocmai s-a încheiat şi campania electorală care va avea loc în toamnă pentru alegerile parlamentare.

Spunea cineva că în opoziţie e greu? Se înşela amarnic.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

Citiți de asemenea
Close
Back to top button