Shares

Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava şi mai nou unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Suceava, este exemplul perfect de om căpătuit din politică.

Aceasta este singura explicaţie pe care o am vizavi de averea pe care Băişanu a înşirat-o în declaraţia depusă după ce a fost uns consilier judeţean. Practic din salariul ridicat de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, în jur de 1.600 de lei lunar, liderul liberalilor suceveni a adunat sute de mii de euro.

Mai multe hectare de teren, case de vacanţă, bijuterii şi autoturisme de lux sunt parte a averii lui Alexandru Băişanu, la care se adaugă 400.000 de euro cash.

Pentru că-şi permite, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava a dat bani şi cu împrumut. Nu mult, dacă e să ne raportăm la averea sa, ci doar 150.000 de euro unui anume Cornel Creţu. Asta da mărinimie.

Eu aş fi tare curios să văd declaraţia de avere a lui Alexandru Băişanu de anul viitor, şi asta având în vedere campania electorală care tocmai s-a încheiat şi campania electorală care va avea loc în toamnă pentru alegerile parlamentare.

Spunea cineva că în opoziţie e greu? Se înşela amarnic.