Shares

În interviul pe care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur mi l-a acordat am vorbit şi despre anumiţi politicieni. Întrebările i-au vizat, în special, pe oamenii implicaţi în politica locală.

Iată ce a răspuns Flutur când a venit vorba despre:

Cătălin Nechifor: „Un tânăr care, după părerea mea, mai are nevoie de consistenţă, i se pare foarte uşor să copie sloganuri date pe mail de la centru ca să vină într-o conferinţă de presă şi este reactiv şi nu proactiv”.

Gavril Mîrza: „Un om care a trecut”.

Alexandru Băişanu: „Un om care am înţeles că a fost promovat de centru ca să se lupte cu Gheorghe Flutur, dar dacă ăsta este singurul lui obiectiv, este, după părerea mea, un obiectiv pierdut”.

Ion Lungu: „Un om pragmatic, un bun gospodar şi un bun om de echipă”.

Ioan Bălan: „Un foarte bun organizator, sufletist, un om care pentru mine e o surpriză plăcută, a crescut foarte mult în ultimii ani şi se luptă enorm pentru colegiul lui”.

Vicepreşedintele PD-L a vorbit şi despre Elena Udrea, colega sa de partid, despre care şeful statului, Traian Băsescu, a afirmat că nu poate fi prim ministru al României: „Bastonul de mareşal îl are oricine în geantă, eu nu am păreri preconcepute. Pentru mine, Elena Udrea este un om foarte pragmatic, este un om care a evoluat foarte repede în politică. Din punct de vedere al colegului de partid şi al ministrului este un om foarte pragmatic şi a avut foarte multe iniţiative pentru judeţul Suceava, a fost alături de noi de fiecare dată”.