Brigada Diverse

Nostradamus Onofrei

Unul dintre cei mai vocali membri ai PD-L Suceava, Orest Onofrei, a dat în boala previziunilor. De campanie, fireşte, pentru că logica şi derularea evenimentelor politice spun altceva.

Orest Onofrei ne anunţă că PNL va rămâne, după alegerile de duminică, cu „foarte puţini membri”. Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava are şi explicaţii, iar cea mai halucinantă mi se pare „fuziunea prin absorbţie a PNL spre PSD”.

Ceea ce se întâmplă pe scena politică din România spune cu totul şi cu totul altceva, iar dacă Orest Onofrei era un pic atent la şeful său, l-am numit aici pe Traian Băsescu, ar fi aflat că liberalii sunt agreaţi, chiar aşteptaţi cu braţele deschise, pentru formarea unui nou Guvern, în cazul în care actualul şef al statului va obţine un al doilea mandat.

orest onofrei

Pentru liberali, orice s-ar întâmpla pe 6 decembrie, nu poate fi prea rău. Guvernarea alături de ei pare singura soluţie, atât din partea PD-L, cât şi în viziunea PSD.

Nu are nici o logică ca PNL să se spargă, iar Orest Onofrei ştie foarte bine asta. Declaraţiile nu le pot privi doar dintr-un anumit unghi, şi anume acela de a încerca influenţarea electoratului lui Crin Antonescu. Lupta la baionetă care se duce în aceste zile poate fi tranşată şi la câteva sute de voturi, iar fiecare combatant aruncă tot ce are mai bun. Unii sondaje, alţii previziuni fantasmagorice. Un lucru e cert: preţul acestui spectacol grotesc îl vom achita tot noi, iar politicienii îşi vor vedea mai departe de afacerile şi prieteniile lor.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

  1. camil asta e un fel de jegos,mai rau ca tiganii din cort.Ar trebui sa ai un limbaj mai elevat si..daca chiar nu ai ce face…fa munca in folosul comunitatii,spala wc-uri,dar nu ne mai plictisi cu gunoaiele tale…pana nu ajungem sa te confundam cu ele…asa ca sictir si dispari in ceata

  2. ori esti portocaliu ori esti sectar ori esti bou, dar e posibil sa fii doua luate cate doua. daca esti toate trei inseamna ca esti cacaciosul asta din poza. chiar asa trepanat esti? nu iti dai seama ca traseistul asta o freaca de 20 de ani prin politica suceveana si in afara de cacat si bani pentru el si ai lui nu a realizat nimic? pricepe ca nu mai e loc de politete si bun simt cu astia, s-au cacat destul in capul meu, daca voua va convine bine, eu unul nu mai suport si cu orice risc ii bag in pizda ma sii

  3. Urat si prost, cu miros urat de cal marzac, pe deasupra si criminal de copii.

  4. Nu este corect sa puna nimeni in discutie apartenenta religioasa sau infatisarea unei persoane. Insa, dupa cum mi-am mai exprimat parerea despre acest asa zis ‘om politic”, cred cele mai puternice realizari ale lui sunt declaratiile pe care le da uneori in presa cu un fortat iz pamfletar ce nu isi gaseste corespondenta imbecila decat in stilul(daca va mai amintiti) declarativ al fostului prefect Bancescu.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button