Shares

Prezent azi dimineaţă la postul de radio Top 91, primarul municipiului Suceava Ion Lungu a aruncat pe piaţă o dezinformare crasă.

La un moment dat a menţionat că investitorii care se vor implica financiar la clubul de fotbal Foresta au plătit deja datoria către Fisc. Întrebat de moderatorul Sorin Avram dacă s-a plătit întreaga sumă, Ion Lungu a spus „Da”.

Sincer să fiu, această informaţie m-a surprins total, mai ales că aseară am fost prezent la jocul şcoală dintre Foresta şi o echipă de juniori de la LPS, ocazie cu care am discutat cu oamenii din conducerea clubului.

Nimeni nu ştia ca banii să fi fost viraţi către Finanţe, iar informaţia era că investitorii au intenţia de a achita datoria în cursul acestei săptămâni, poate chiar şi azi.

ion lungu

Aşa că, de aseară la ora 18.00 şi până azi dimineaţă la ora 7.00 nici măcar printr-o minune nu se putea înregistra acea plată.

Până la urmă totul se înscrie în ceea ce face Ion Lungu de ani şi ani de zile: fură startul. Întrebarea este, dacă între timp investitorii se răzgândesc şi afacerea cade, ce le va spune primarul sucevenilor?

Înainte de a arunca pe piaţă informaţii neverificate, Ion Lungu ar trebui să dea dovadă de mai multă discreţie. La ce îl ajută să se umfle în pene şi să dea o ştire care nu are un suport real?

Apropo, ce se mai aude cu nocturna pe care o tot scoate în faţă când echipa de fotbal are şi ceva rezultate?