Brigada Diverse

O fotografie cât 1.000 de cuvinte

Din ciclul primite de la suceveni, astăzi prezentăm o imagine din Obcini, din spatele blocurilor ANL.

Fotografia primită este însoţită de comentariul „Sistem modern de canalizare Suceava 2018”. Sincer să fiu, fotografia face mai mult decât 1.000 de cuvinte şi nu cred că are rost să spun ceva suplimentar.

obcini in spate la garaje

Şi aşa cum spunea cineva astăzi pe facebook, dacă ar fi să facem un concurs ne-am trezi cu un puhoi de fotografii de acest fel.

Eu încurajez pe oricine surprinde aşa ceva să le imortalizeze şi să le urce pe facebook sau să le trimită pentru a fi publicate. Doar aşa vom realiza un portofoliu care să ne amintească mereu care este realitatea cu care ne confruntăm.

Iar pe viitor, vom încerca să venim şi cu soluţii pentru a nu ni se reproşa că ştim doar să criticăm. Sperăm să avem şi cu cine discuta.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Dle Sandrinio, primarul Lungu, cu siguranța, este un hot, un paraivete și-un corupt pana-n măduva oaselor. Este multe, insa incompetent nu e. Suceava in momentul de fata este ca o mare familie, unde Lungu este capul și are un salariu de sa zicem 500 de euro/luna. Din banii ăștia un copil vrea laptop, unul vrea la munte cu colegii, unul vrea un pian, nevasta vrea electrocasnice noi, părinții sunt bolnavi și vor și eu ajutați, întreținere, haine, mâncare șamd. Suntem încă in rahat de oraș intr-un rahat de țara. nu poți sa le faci fără bani, chiar pe toate sau sa mulțumești pe toată lumea. Și subvenții, și străzi, și locuri de munca, și salarii, și stadion cu echipa, și termoficare, și spital, și profesori, și investiții, și locuințe, și parcuri, și industrie. De unde atâția amar de bani intr-un oraș care inafara de niște înghețată și încălțări, nu produce absolut nimic. De unde?! Toată lumea e nemulțumita, toată lumea vrea, nimeni nu întreabă de unde?!

    1. De acord: de unde? Dar ce spuneti de prioritizare? De organizare? De chibzuință? Nu (te) poti intreba cati vor fotbal si cati vor străzi? Sau nu (te) poti intreba cati vor schimbarea pavelelor pe trotuare si cati vor trafic normal? Faza cu familia e valabilă, dar e vorba de familia lui, de o gașcă de „prieteni” care s-au strâns în jurul lui si nu vad altceva decât interesul propriu. Iar el plătește din banii nostri aceste interese. De aia ne uitam la gropi si ne crucim. Ce sa mai zicem despre 3 ani de dezastru stradal in care s-au inlocuit țevile de canalizare pentru ca acum să vedem canale înfundate, apa pe jumătate de strada, gropile rămase unde se surpă asfaltul etc.etc. Asta e tot din competenta dlui primar? Sau veti spune ca nu el a săpat, el doar a spus. Ne-am saturat de promisiuni si circ cu sarmale si artisti secand-hamd platiti din banii cetățenilor de către un „competent”.

Back to top button