Brigada Diverse

Oamenii Măriei sale

Nu este vorba de ultima parte a trilogiei „Fraţii Jderi”, de Mihail Sadoveanu, ci de o altă troică, care s-a înfiripat de ani buni la Vatra Dornei şi care face toate jocurile.

Astăzi, în şedinţa lunară de Consiliu Local, s-a aprobat închirierea pentru o perioadă de trei ani a unei suprafeţe de 318 mp de teren. Până aici nimic spectaculos, numai că terenul respectiv nu este unul oarecare ci se află chiar la baza pârtiei de ski, mai exact în locul unde până nu demult era amplasată scena pe care urcau trupele invitate să concerteze la „Serbările Zăpezii”.

Cererea de închiriere a fost înaintată de societatea Meridian Turism SA Vatra Dornei, pe motiv că în decembrie 2011 se vor finaliza lucrările de extindere şi modernizare a hotelului Alpin, aflat în imediata apropiere, şi care nu avea suficiente locuri de parcare.

Solicitarea a fost dezbătută în şedinţa de Consiliu Local, iar aleşii şi-au dat acceptul în unanimitate pentru cedarea cu titlul de închiriere a celor 318 mp de teren.

Dacă veţi ajunge la iarnă pe pârtia din Vatra Dornei şi veţi constata că la baza pârtiei se află o parcare să nu vă miraţi. E doar începutul. S-ar putea ca mâine-poimâine să găsiţi vreo coşmelie chiar în mijlocul pârtiei, iar schiorii să aibă „privilegiul” să facă „cristiane” în dreapta şi în stânga.

Cât despre administratorul SC Meridian Turism SA Vatra Dornei, cel care a solicitat închirierea acelui teren, se ştie doar că are o putere de convingere extraordinară printre oamenii politici, şi nu numai, din zonă.

Gurile rele mai spun că personajul respectiv este un soi de mogul în zonă şi că nimic nu mişcă fără ştirea sa. Iar alături îi stau alte două persoane cu putere de decizie, inclusiv din rândul actualilor parlamentari.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Ce-s astea domnule Neagu. Ghicitori? Vrei sa visez despre cine vorbesti. Ori ai curaj si le spui si numele astora ori apuca-te de scris la gazeta de perete

Citiți de asemenea
Close
Back to top button