Brigada Diverse

Olărean, campanie electorală printre pensionari

Primarul din Rădăuţi începe să mişte electoral, nu doar în planul afacerilor personale şi de grup.

Zilele trecute a anunţat că va organiza Revelionul Pensionarilor, o acţiune lăudabilă, dar care are doar un singur scop: acela de a le arunca o nadă celor pe care crede că se va baza la alegerile de anul viitor. Fireşte, în mărinimia sa, Aurel Olărean va oferi o masă gratuită pensionarilor cu venituri sub 400 de lei, iar cei care câştigă mai mult de atât vor achita o taxă simbolică.

„Am spus în mai multe rânduri că soarta bătrânilor, a pensionarilor din municipiu, nu îmi este indiferentă. Cred că este normal ca şi rădăuţenii cu vârste înaintate să simtă farmecul sărbătorilor de iarnă şi a Anului Nou, să simtă că există cineva care este interesat de soarta lor, şi de aceea am hotărât să le aduc puţină bucurie la cumpăna dintre ani”, este declaraţia lui Olărean care era să-mi provoace o criză lacrimogenă.

Atâta fariseism greu am putut vedea la un om care pe deasupra mai deţine şi o funcţie importantă în al doilea oraş ca importanţă al judeţului. Dar, când vine vorba de Aurel Olărean, nimic nu mă mai miră, iar toate acţiunile pe care edilul din Rădăuţi le va întreprinde în lunile următoare vă rog să le luaţi doar pe linie electorală.

Şi, am să-i mai rog pe rădăuţeni, ca după ce vor mânca bucatele oferite de Olărean să se uite şi un pic mai departe, spre firmele îndopate de primar din bani publici. Şi vă asigur că nu sunt bani puţini, iar afacerile sunt atât de dubioase încât se văd şi din avion. Apropo, banii pentru petrecerea pensionarilor de unde vin?

Articole asemănătoare

Back to top button