Brigada Diverse

Olărean, vântul şi furtuna

Un vechi proverb spune că cine seamănă vânt culege furtună. Nimic mai adevărat în cazul lui Aurel Olărean, primarul din Rădăuţi.

Edilul strigă sus şi tare că este sabotat de consilierii locali şi că nu poate administra în moc corect oraşul. Nemulţumirea sa a plecat de la faptul că 20 de proiecte de hotărâri de Consiliul Local au fost scoase de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a deliberativului rădăuţean.

Este foarte probabil ca unele dintre aceste proiecte să fie importante pentru oraş, dar cum până acum Olărean a făcut doar ce a vrut în Primărie, pe care o conduce ca pe propria moşie, nimeni nu mai are încredere în bunele sale intenţii. Nici măcar colegii săi de partid, care, cu câteva excepţii, îl şuntează pe unde-l prind.

Pentru Aurel Olărean, pentru partidul din care face parte, dar şi pentru rădăuţeni toate aceste clinciuri ar trebuie să constituie serioase semne de întrebare cu privire la capacitatea actualului primar de a mai conduce oraşul şi în viitor.

Pe Olărean îl înţeleg de ce trage cu dinţii să rămână în fotoliul de primar. O eventuală plecare a sa din funcţie ar însemna, cu siguranţă, scoaterea la lumină a unor lucruri incredibile despre furtul comis din banii contribuabililor. Din poziţia de primar, Aurel Olărean poate ascunde multe dintre măgăriile comise, favoritismele acordate unor firme şi unor apropiaţi şi jefuirea constantă a banilor publici pe care i-a avut pe mână în cei patru ani de mandat.

Menţinerea lui Olărean în funcţie va fi un nou recul în dezvoltarea oraşului. Actuala stare de neîncredere şi suspiciune se va accentua, iar legăturile primarului cu consilierii locali vor atinge alte praguri ale ridicolului. Toate acestea cu efecte devastatoare asupra celui de-al doilea oraş ca mărime al judeţului.

Oare PD-L chiar vrea să gireze un asemenea om? Se pare că da.

Articole asemănătoare

7 Comentarii

 1. Olarean A FACUT multe pentru Radauti: pasaj nou peste calea ferata, reabiliatarea parcurilor, anvelopare de blocuri, construire de ANL-uri si locuinte sociale, strazi asfaltate, trotuare cu pavele, reamenajare cimitir, platforma la piata auto, reabilitare si extindere la parcul zoo, sensuri giratorii pentru fluidizarea circulatiei etc. Si astea numai ce mi-au venit in minte acum, ca se vad cu ochiul liber. Apoi, ar fi facut mult mai multe daca nu s-ar fi opus consilierii, panicati ca partidele de opozitie nu mai au nicio sansa la urmatoarele alegeri. Parerea mea e ca omul asta nu merita jignit atat de grosolan, a facut pentru Radauti intr-un mandat pe vreme decriza mult mai multe lucruri bune decat a facut fosta administratie in 22 de ani de abundenta financiara.

 2. OLAREAN a avut si are cel mai ostil si mai nevrotic CONSILIU din administratia romaneasca.Nu este atat de mare ura ca la Radauti nicaieri .Acestia daca ar avea pistoale s-ar impusca pe capete.Sa nu sariti in aer, OLAREAN are nervi din cel mai dur otel din lume.Merita mult mai mult decat i-a oferit media romaneasca.

  Pe alt palier…

  Remarc cu surprindere ca dumneavoastra politizati cam totul, inclusiv evlavia. Si considerati ca tot ce este portocaliu, ar fi neaparat infect, toxic, demonic. Mai urmeaza sa interziceti culoarea portocalie si cu asta rezolvati toate pronblemele umanitatii.

  Eu unul nu ma rog la Dumnezeu sa ramana presedinte Traian Basescu(desi asta-mi doresc) ci ma rog sa ne fereasca de Ponta si Antonescu coordonati de Iliescu-Voiculescu.

 3. Acest articol nu are nimic in comun cu jurnalismul.
  Chiar nu mai exista nicio urma de etica in mass-media romaneasca??
  Suna ca o razbunare (nu-i prima tentativa de terfelire a imaginii primarului Radautiului, mai sunt „scrieri” in aceeasi gama pe acest blog), suna ca o manifestare de care autorului ar trebui sa-i fie rusine (dar evident ca nu-i este!), e un lucru josnic si mincinos.
  Oamenii au multe porniri stranii si/sau neplacute anturajului (se scarpina din diverse locuri, se autosatisfac sexual, se scobesc (nu numai) in nas etc., dar macar au grija sa nu le faca in public. Pornirea care a stat la baza scrierii acestui articol o gasesc la fel de jenanta ca cele anterior-mentionate, doar ca autorul mai e si exhibitionist pe deasupra..

 4. Mai urmeaza sa-l sanctificati pe sfantul Aiurel, acolo la voi la Radauti. Apropos: toti sunteti asa pupincuristi?

 5. „OLAREAN a avut si are cel mai ostil si mai nevrotic CONSILIU din administratia romaneasca…”
  Pai, daca asta are consiliu nevrotic,atunci el cum e?? Ca el,bietul,e precum tartorul de la Bucuresti :skizo-sociopat…A ajuns notoriu dupa ce a ultragiat un echipaj de politie,tipul de comportament specific hotilor si mafiotilor care viseaza sa puna mana pe politie si jandarmerie… Cine a mai facut asa in Romania? Ghici ghicitoarea mea!
  Acuma ,dupa ce au luat plasa,sunt cam jenati radautenii sa vada pe cine au ales…Pana si pedelistilor le e cam jena sa iasa cu el la piata,numai daca te uiti la mecla lui si visezi noaptea ce-au zis mayasii…

Back to top button