Brigada Diverse

Operaţiunea „frunzele”

Angajaţii Direcţiei Domeniului Public din Primăria Suceava au de câteva zile o misiune specială. Trebuie să adune frunze de toamnă.

Da, da, nu e nici o glumă. E adevărul gol-goluţ. Acţiunea trebuie finalizată până vineri, termenul limită pentru livrarea frunzelor. Natura de acum moartă trebuie să ajungă la Iulius Mall Suceava, la Târgul „Produs în Bucovina”.

Acţiunea „frunzele” este o idee marca Gheorghe Flutur, care se pare că şi-a greşit vocaţia. Timpul nu-i însă pierdut, iar porţile Hollywood-ulului sunt deschide pentru toţi oamenii cu idei geniale.

Articole asemănătoare

7 Comentarii

 1. Credeam că iar vine paraşuta prezidenţială pe aici şi lingăul Flutur se dă peste cap să o distreze. Sigur nu e urmarea de la căratul omătului cu basculanta şi statuia de gheaţă?

 2. Sandrinio,baiete,prin 2004 am fost si eu la Paris si intr-o sala se expozitii din inima lui am vizitat un targ de utilaje de la meserii pierdute ,combinat cu produse traditionale si multe,foarte multe, lucrari de arta.De la intrare,prin toate salile si pe toate aleile si caile de acces,erau frunze uscate de toate culorile intr-o splendoare ravasita cu nostalgie de talpile miilor de vizitatori.Presa de acolo,multe zile la rand,a fost in delir.Se pare ca o initiativa similara tu o tratezi cu barbaria provincialului atoatecunoscator,mai catolic decat papa si cu gomosenia toapei care spala un VAN GOGH cu detergent si-l pune in cabina latrinei din fundul gradinii pentru ca e pictat neglijent si nu are pe panza lebada,caprioarele langa izvor sau celebra rapire din serai.Acum chiar esti ca vecina care a vazut prin gaura cheii madularul mult visat(36cm.)si striga in gura mare ca vecinul este prost doar pentru ca nu-l are ea in posesie(madularul)FREUD poate sa-ti spuna mai multe.Aferim!

  1. Muncitorii de la Primarie au atit de multa treaba in orasul asta, incit mi se pare penibil sa cari frunze pentru un tirg in timp ce mizeria domneste la tot pasul. Crezi ca invitatii care vor ajunge la Suceava vor ramine doar cu o imagine romantica a tirgului de la Iulius Mall sau vor pune in balanta si imaginea de ansamblu a orasului? Sint convins ca Parisul din 2004 nu seamana deloc cu Suceava din 2010.

  2. Te cam caci din picioare cetăţene kuku rigu şi ţin să te anunţ că ţoapa care va spăla un Van Gogh, va fi sigur una cu carnet portocaliu

 3. Nu numai portile de la Hollywood se deschid,uneori si cele de la Sasca,Costâna,Burdujeni si – atentie, domnu’ Gâdea ! – cele de la Botosani, unde mesterii populari lucreaza la o poarta traditionala la penintenciar dar si la un pat supradimensionat pentru unul mai lung,am uitat cum ii zice,groparu’ aeroportului. Măi kuku+rigu,nici dracu nu va scapă,nu mai fi asa impaciuitorist ,fii iarasi ce-ai fost si mai mult decat atat adica un pupincurist,iti sade mai bine asa.

 4. Poate ca dincolo de toate nu este vorba la mijloc de reactii idioate gen „kuku rigu” ci de niste chestii mult mai ample. Baietii astia s au obisnuit(si au obisnuit pulimea) sa ne plictiseasca in mod repetat cu forme fara fond. Treaba cu frunzele este oarecum neimportanta dar as fi curios sa aflu cum percepe un cetatean(in speta „kuku rigu” ) o multime de alte
  prafuri pe care noi le receptionam periodic in ochi.
  Noi, pulimea , ne am dezobisnuit din pacate(am stiut vreodata?) sa evaluam in mod corect ceea ce se petrece in jurul nostru si sa facem legatura simpla si logica intre cheltuielile publice si „mai binele nostru”.
  Cati dintre noi s au gandit la utilitatea pavelarii a sumedenie de trotuare(unele din ele efectiv necirculate, vezi Itcani) in timp ce sumedenie de strazi sunt ca dupa razboi?
  Cati dintre noi au facut vreo legatura intre frumoasa pavelare din curtile spitalelor din Suceava si bugetul drastic micsorat al acestora in materie de medicamente(chestiunea poate cea mai importanta)?
  Cati dintre cetatenii din anumite locatii s au gandit la idiotenia unor primari care au alocat fonduri pentru fantani arteziene cu lumini sau pentru festivaluri cretine in conditiile in care se plang permanent ca nu au bani pentru chestii elementare?
  Va intreb pe voi cetateni, va este mai bine sa calcati pe pavele intrand in spital si apoi sa muriti in salon din cauza ca nu exista medicamente pentru suferintele voastre?
  Iar voi imbecililor care admirati fantani luminoase si ascultati muzica la tot felul de festivaluri, aflati dragilor ca nu aveti dreptul sa va plangeti ca va rupeti masinile prin gropi si ca va murdariti de noroi cand circulati pe jos.
  Cam asta i treaba si cu frunzele.

 5. Camil este,dupa toate analizele facute la grohaielile lui pline de rahat,pe sit..urile sucevene,o maimuta agresiva si mai mult decat grobiana si,prin dimensiunle trupesti,un mare sac de cacat amestecat cu slanina dar care poseda mari si ireversibile probleme psihice.De ce trebuie sa improaste cu urina uscata de pe pantalonii lui slinosi si cu rahatul din gura ce….i pute a hoit pe toata lumea fara nici…ologica a obscenului si a macabrului,nimeni nu stie.Daca nu doreste sa primeasca,zilnic.asemenea reprosuri.se poate uita in oglinda.Mergi,urgent,la doctor,Camile!O sa fie si mai rau!

Citiți de asemenea
Close
Back to top button