Brigada Diverse

Pardău, deputăţia şi apele din munţi

Dumitru Pardău este unul dintre cei mai bogaţi oameni din bazinul Dornelor, iar cum îi stă bine oricărui magnat, omul face tot posibilul pentru a-şi extinde imperiul.

Chiar dacă a fost ales deputat pentru un nou mandat (ce proşti sunt românii care au uitat că Pardău, împreună cu Roberta Anastase, au numărat aşa cum au vrut ei voturi inexistente, iar mai apoi au tăiat pensiile şi salariile celor mulţi şi amărâţi), Dumitru Pardău este aproape invizibil în Parlament.

A fost văzut frecvent pe la diferite ministere, de unde încearcă să obţină avizele necesare exploatării unui izvor de apă.

Este vorba de izvorul care se află în locul numit „Turcu”, pe pârâul Barnar, de pe raza administrativă a oraşului Broşteni.

Acest izvor ale cărui calităţi se pare că sunt foarte bune a fost concesionat de firma la care Dumitru Pardău este acţionar, Aqua Carpatica, iar dacă totul merge aşa cum a fost gândit, în curând vom avea pe piaţă un nou tip de apă plată.

Pentru a avea finalitate, toate lucrurile trebuie făcute ca la carte, iar asta se traduce prin avize de la mai multe ministere.

De la sursă şi până la fabrica de la Panaci sunt circa 6 kilometri, prin munţi, iar aducţiunea de apă se poate realiza doar cu avize de la Ministerul Mediului şi Pădurilor.

Dar ce nu face nea Mitică Pardău pentru bunăstarea românilor şi pentru ca aceştia să consume o apă de calitate? Se dă şi peste cap dacă este nevoie. Face lobby (eu aşa ştiu că se numeşte când rogi pe careva să creeze locuri de muncă, aveţi voi vreo altă părere?), chiuleşte de la şedinţele Camerei Deputaţilor şi uită să mai discute cu alegătorii care l-au trimis pentru a treia oară consecutiv în Parlamentul României.

De fapt cred că ştiu, nu poate ajunge la alegători pentru că drumurile din colegiul său sunt praf. Aşa că, tot mai bine să te ocupi de propria afacere. Nu-i aşa, domnule deputat?

Articole asemănătoare

Back to top button