Brigada Diverse

PD-L a furat startul

Dacă actuala campanie electorală se derula după regulile din atletism, PD-L era descalificat. Cum însă furtul din politică nu se pedepseşte decât la urne, rămâne ca oamenii să decidă singuri.

Aşa cum anticipam, Suceava s-a transformat într-o mare portocalie. Nu există stâlp într-o zonă importantă a municipiului Suceava pe care să nu fi fost amplasate afişe electorale pro-Băsescu. Cortul lui Geoană din faţa Casei de Cultură este singura pată de altă culoare, dar chiar şi aşa mash-ul uriaş cu Traian Băsescu eclipseasă totul.

Nici în alte oraşe aflate în administrarea unor primari PD-L situaţia nu stă altfel. La Rădăuţi, de exemplu, primarul Aurel Olărean nu a lăsat nimic la voia întâmplării.

Aseară, în jurul orei 19.30, aşa cum apare şi în fotografie, se lucra de zor la montarea afişelor electorale pentru Traian Băsescu.

cum au furat pedelistii startul

Fără nici o jenă pentru încălcarea legii şi fără nici un pic de respect pentru cetăţeni.

Tot aseară, la un post local de televiziune, primarul Ion Lungu a mers însoţit de toţi parlamentarii PD-L, aleşi în toamna anului trecut sau racolaţi între timp.

Erau aşa de mulţi încât nici nu încăpeau cu toţii în cadru, iar mesajele, evident, despre marile realizări ale epocii.

Ceea ce nu am văzut anul trecut la alegerile parlamentare şi, probabil că nu voi vedea nici acum la prezidenţiale, este o dezbatere pe proiecte şi idei.

Televiziunile aduc oameni de la acelaşi partid, care sunt lăsaţi să bată câmpii şi să plictisească telespectatorii cu aceleaşi şi aceleaşi clişee. Din câte am înţeles, puţini sunt cei care doresc o astfel de confruntare, de teamă să nu se facă de ruşine în direct. Nu o fac în direct la televiziuni, dar o fac apoi în funcţiile în care sunt aleşi sau promovaţi politic.

Articole asemănătoare

6 Comentarii

  1. Macar portocalii se prezinta la emisiuni..nu lasa in locul lor cartoane cu nume ca si Marza, Stan, Bejinariu… Dar cred ca de fapt asta e strategia..cartoanele personalizate au mai multe de spus decat personajele in sine!

  2. Portocalii platesc emisiuni, cum a facut ala de la Slatina care i-a dat dar de nunta lu ala de la Sara pe deal, ca sa fie lasat sa intre in delirium tremens pe post.

  3. Si inca ceva. Cu ce bani crezi ca si-a facut Baisanu campanie anul trecut? Cu banii virati de Flutur contra aparitiilor pe Plus TV, ca singura grija a lui Baisanu cat a fost prefect, a fost ca televiziunea lui sa aiba acoperire pe tot judetul.

    Cu jegurile astea merita pavate trotuarele Sucevei, nu cu pavele de la Symetrica. O sa vina si ziua aia

  4. camile tu stiii cum functioneaza economia de piata? ESTE NORMAL SA PLATEASCA SI FLUTUR SI MARZA SI BAISANU si oricare altul ca sa apara la televiziuni sau prin ziare doar sunt societati comerciale care dau facturi si chitante….. sau credeai ca sandrinio sau zara sau chira si-au facut site-uri de dragul jurnalismului???? NU NU NU…si-au facut site-uri ca sa castige si ei un ban, ceea ce e foarte normal.

  5. Atata timp cat dau 16 la suta la stat sa fie sanatosi. Dar dau? Oricum principalii sustinatori ai ziarelor si televiziunilor sunt cei care platesc bani la buget din taxr si impozite, pentru ca principalii finantatori ai media sunt primaria si CJ

Back to top button