Brigada Diverse

Pedelistul Gheorghe Flutur, Crăiasa Zăpezii

Presa centrală l-a redescoperit pe Gheorghe Flutur. Într-un articol publicat astăzi în Jurnalul Naţional, şi intitulat „Pedelistul Gheorghe Flutur, Crăiasa Zăpezii”, este o sinteză a tot ceea ce am scris despre afacerile necurate de la Vatra Dornei.

Afacerea tunurilor de zăpadă luate cu japca, la ordinul lui Flutur, de la Clubul Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei pentru a fi puse la dispoziţia primarului democrat liberal din Cârlibaba, este unul din subiectele abordate.

Nu a fost trecut cu vederea nici aportul lui Octavian Pungovschi, directorul CSI Vatra Dornei, în ceea ce se pare a fi jaf pe banul public. Din datele pe care le deţin, verificările de acum câteva săptămâni ale reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Sport Tineret au scos la iveală o grămadă de nereguli, iar ca primă măsură s-a decis ridicarea dreptului de semnătură pentru Octavian Pungovschi. Iar acesta se pare a fi doar începutul.

Luptele pentru supremaţie din Primăria Vatra Dornei, între primarul liberal Ioan Moraru şi viceprimarul pedelist Mircea Rusu, sunt şi ele amintite în articolul din Jurnalul Naţional. Articolul complet poate fi vizionat pe site-ul ziarului patronat de familia Voiculescu.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. YAKIS,sant de acord cu tine ca acolo este o monstruozitate si ca acel apendice nu este o valoare arhitectonica dar acea cladire si in intreg orasul Suceava se construiete ,de zeci de ani,aiurea si intr-un kitsch abject si nenea Sandrinio nu a fost tare oripilat chiar daca lucreaza in presa de ani buni.eu am vorbit doar de faptul ca el,autorul, in trei frazescimba trei nume fara sa produca probe,atat.Sper sa intelegi si tu ca nu poti condamna pe cineva,fara probe,indiferent cine esti.este vorba de deontologie si moralitate.Nu poti fi un apostol al dreptatii si moralitatii cand tu esti departe de ele.YAKIS,fii mai atent cu tine si nu mai innebuni asa usor intr-o lume atat de nebuna si ea.Gandeste-te cum e sa stai zilnic cu mainile in sacii cu banii furati si sa strigi:hotii,hotii cat te tine gura si sa mai vrei si sa fii crezut si sa-ti ridice opinia publica o statuie.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button