Shares

Presa centrală l-a redescoperit pe Gheorghe Flutur. Într-un articol publicat astăzi în Jurnalul Naţional, şi intitulat „Pedelistul Gheorghe Flutur, Crăiasa Zăpezii”, este o sinteză a tot ceea ce am scris despre afacerile necurate de la Vatra Dornei.

Afacerea tunurilor de zăpadă luate cu japca, la ordinul lui Flutur, de la Clubul Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei pentru a fi puse la dispoziţia primarului democrat liberal din Cârlibaba, este unul din subiectele abordate.

Nu a fost trecut cu vederea nici aportul lui Octavian Pungovschi, directorul CSI Vatra Dornei, în ceea ce se pare a fi jaf pe banul public. Din datele pe care le deţin, verificările de acum câteva săptămâni ale reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Sport Tineret au scos la iveală o grămadă de nereguli, iar ca primă măsură s-a decis ridicarea dreptului de semnătură pentru Octavian Pungovschi. Iar acesta se pare a fi doar începutul.

Luptele pentru supremaţie din Primăria Vatra Dornei, între primarul liberal Ioan Moraru şi viceprimarul pedelist Mircea Rusu, sunt şi ele amintite în articolul din Jurnalul Naţional. Articolul complet poate fi vizionat pe site-ul ziarului patronat de familia Voiculescu.