Brigada Diverse

Plătit pentru a supraveghea licitaţiile

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava se află în topul celor mai bine plătiţi oameni din domeniu.

Cu un salariu net de 7.020 lunar, Vasile Rîmbu îi depăşeşte net pe unii manageri ale unor instituţii spitaliceşti de renume şi cu greutate. Vreau doar să amintesc că printre cei remuneraţi mai slab se numără Emil Ranetti, de la Spitalul Militar Bucureşti, Monica Pop, de la Clinica de Oftalmologie Bucureşti, Ioan Bârliba, de la Spitalul de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iaşi, fără a mai vorbi de Gheorghe Noditi, şeful Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara. În cazul ultimului, salariul lunar încasat este de numai 2.298 de lei, de trei ori mai mic faţă de ceea ce bagă în buzunar Vasile Rîmbu.

Pentru ceea ce se petrece la spitalul din Suceava, salariul ridicat de managerul portocaliu este o sfidare a bunului simţ. Dacă e să mă ghidez după banii investiţi în această unitate spitalicească în ultimii ani, aş putea spune că Vasile Rîmbu e chiar prea slab plătit.

Este vorba de milioane de euro care au intrat pe poarta spitalului, bani din care s-au întors către PD-L sume importante. Iar pentru a avea pe cineva de încredere acolo unde se împarte caşcavalul e necesar să-l plăteşti „onorabil”.

Altfel cum ar fi câştigat licitaţii firme de casă ale Consiliului Judeţean Suceava şi cum s-ar fi făcut recepţii deşi lucrările nu erau nici pe departe la standardele prevăzute.

Dar uite aşa, prin salariul lui Vasile Rîmbu a intrat şi Suceava în topul spitalelor băgate în seamă la nivel naţional. În rest, ştiu mai bine medicii de pe la Iaşi cam ce se întâmplă pe la noi şi cum se face medicina, singurul lucru care îi doare cu adevărat pe suceveni.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

 1. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi .Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza fara idei si fara imaginatie, total lipsit de talent,cultura,bun simt dar care se adapa masiv la banii publici prin santaj ordinar mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite o barbaria de a strege comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui -pesedistii.Cenzura acestui baietas obraznic este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noatre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbesc despre in baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:Astazi.
  ………………………………………………………………………………
  Cacalin este,de departe,un idiot imbracat in osanza de Mangalita:superficial,lenes,las si fara vlaga nu convinge pe nimeni mai mult decat partidul.Nu poate fi locomotiva nici pentru o masa la Apropocafe dar in transeele electorale?Un sac de slanina neputincioasa.
  Faptul ca unul ca Ponta a ajuns sef de partid arata clar dispretul astora fata de romani .tentativa calculata de a desavarsi jaful tarii .
  faptul ca unul ca antenescu a ajuns sef la PNL , arata ca liberalii au trecut prin framantari si au ales unul pretins curat , neatins de anatema furaciunilor si cu miros de liberal autentic ; erau si ei ingroziti de ce a putut face tariceanu . uite ca afara era doar vopsit gardul …..bineinteles ca e „totul sau ne ia gaia !” .dar nu dpdv al partidelor ci al tarii .
  criza inca nu s-a sfarsit , economia mondiala e in stare de explozie , asa ca …..Presedintele Basescu va trebui sa fie iar Comandant .
  i-o cer vremurile
  Ambii lideri ai USl au vorbit despre suspendare,si tot ambii despre o suspendare asa, haiduceasca, nu legala. Pentru ca din punct de vedere legal Presedintele poate fi suspendat numai daca incalca grav Constitutia si doar cu acordul CC. Asadar fapta haiduceasca de care cei doi lideri USL se cred in stare, nu se va produce in practica prea curand intrucat nu exista elementele care ar indreptati Parlamentul sa initieze procedurile de suspendare, neexistand in acest moment nici acele grave incalcari ale Constitutiei de catre Presedinte, nici acordul CC.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Cred ca nu dl Basescu e cel mai in masura sa impiedice o guvernare USL! Nici nu are nevoie s-o faca! Nimeni nu-i depaseste in posibilitatea de a impiedica aceasta guvernare pe Ponta, Antonescu, Bombonel, prostanacul si Felix! Ei sunt cei mai inversunati potrivnici ai USL, coloana a V-a a d-lui Traian Basescu, ajunsa in fruntea (h)op-pozitiei! De la inteligentul mesaj politic folosit in scopul intaririi pozitiei d-lui Basescu (Jos Basescu! Jos Boc! jos Basescu! Jos Boc!, interminabil si d’a capo!) pana la cosurile incarcate cu valuta aeriana, cu care incearca sa mituiasca un electorat disperat de foame – el insusi in mare masura vinovat ca s-a ajuns aici! -, intreaga strategie a trepadusilor astora trepidanti de prin Parlament etc. nu face decat sa prefigureze infrangerea zdrobitoare in alegeri a Uniunii Secaturilor si Lepadaturilor..
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Am o bucurie perversa cand vad ce calitate de sustinatori/slujitori are USl-ul, recunosc, dar nu mi-o pot reprima. Una peste alta, asa e, asensiunea lui Arturo ala trebuie oprita cu orice pret. Orice om normal simte asta, numai lumpenii si angajatii de net ai USL nu vad sau au interes sa nu vada cum stau lucrurile. Stati linistit, numarul mare de comentarii aberante nu inseamna nimic. Ba da, reflecta agitatia si disperarea PSD-PNL-PC. Altfel nu imi explic de ce recurg la astfel de comentatori insipizi…
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Iata 12 motive pentru care Traian BASESCU a meritat votul nostru si postul de Presedinte al tuturor romanilor: 1. Romania a intrat in UE la 1 ianuarie 2007. 2. A introdus cota unica de 16%. 3. Anchetarea actualilor si fostilor ministri de catre autoritatile judiciare e o realitate. 4. Presa este libera. 5. A introdus votul uninominal. 6. A condamnat comunismul si a scos dosarele la lumina. 7. Recorelarea pensiilor. 8. Intinerirea serviciilor secrete si numirea directorilor SIE si SRI din randul partidelor aflate in opozitie. 9. A ajutat la democratizarea Republicii Moldova. 10. Politica externa: proiectele Irak, Kosovo, Rep. Moldova, Marea Neagra, Dunarea, NABUCO. 11. A format Comisii Prezidentiale care au intocmit solutii de reforma in stat prezentate in Parlament si in Guvern. 12. Nu a facut compromisuri netransparente si a ramas fidel romanilor care l-au votat Presedinte. TRAIAN BASESCU, GARANTAT POPORUL ROMAN. Reformarea statului roman continua!Si arestarile!
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  N-am vrut sa mai raspund aici, dar fac o exceptie,am vazut ca ati raspuns la postarea mea civilizat,si va raspund asisderea.MI-AM dat cu parerea fara a injura pe careva de aici.
  Noi „postatorii” stam bine merci in spatele monitoarelor, ne scobim in nas si scriem tampenii unii altora.
  Unei persoane ce scrie ceva OFICIAL , orice, dar care se adreseaza publicului (adica noua), civilizat, e dupa parerea mea anormal sa i se rasunda „obraznic” facand-o deja din prima propozitie proasta si tradatoare de neam.
  E ca si cum eu m-as duce in statia de autobuz, ma duc la casuta de bilete si-ii spun vanzatoarei, pe care n-o cunosc:
  „da-mi fa stoarfo doua bilete, da urgent, ca-ti dau doua palme si-ti bat dintii jos din gura, aici prin geam, sa ma tii minte !”
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  “O singură soluţie “,vezi mai sus! A o repeta este o stereotipie lingvistică, specifică indivizilor aflaţi într-un spaţiu ideologic rarefiat,că să nu zic primitiv!
  Le respect opţiunea,dar nu au argumente,ci sloganuri Atâta pot înţelege,iar vocabularul şi programul lor sunt paupere, când nu sunt acefale,aberante şi comice,ca într-o comedie perpetuă!
  Probabil suferă de cele mai grave boli din domeniul oftalmologiei socialist-comuniste preluată de uslaşii de azi: cecitate intelectuală totală,glaucom pe ambele zone ale cutiei craniene,stânga-dreapta,implant de iris-citeşte convingeri !-comuniste sau comunistoide,operaţii nereuşite şi rare tratamente intelectuale care nici măcar nu ameliorează,necum să stopeze evoluţia bolilor sau să le vindece!
  Un comunist nu se poate schimba,deoarece comunismul şi socialismul bolşevic sunt cadavrele urât-mirositoare ale istoriei recent prăbuşită sau în curs de prăbuşire.Şi acum-înapoi la argumente!
  1.Puterea se cucereşte democratic,prin alegeri,nu prin chemări la lovituri de stat date de câteva sindicate,curelele de transmisie pentru a provoca haos,dezordine şi confuzii-ca-n Egipt,Libia,Iran,Afganistan.Acesti gangsteri de tip JIMMY HOFFA.
  2.Criza mondială şi catastrofa din Japonia-preludiu al unei apocalipse nucleare-impun măsuri restrictive dure şi solidaritate,chiar dacă nu sunt opozanţii la putere.
  3.Restructurarea rapidă şi eficientă a statului,a instituţiilor şi stoparea risipei banului public cheltuit pentru relansarea economiei şi consumului moderat,nu cu buletinul,furtul şi nemunca.
  4.Respectul sfânt al legilor făcute,la noi, ca să apere fărădelegile unor privilegiaţi care sunt mal presus de lege.
  5.Curăţirea clasei politice din orice partide care,la noi sunt găşti de spoliere a populaţiei gangsteri şi oficine de manipulare,minciuni,ură otrăvitoare ură şi dezinformare.
  6.Un învăţământ axat pe cerinţele din piaţa muncii şi nu pe privilegii,semidocti şi proastă educaţie,universităţile devenind fabrici de diplome.
  7.Numirea în funcţii de decizie a indivizilor competenţi şi morali,nu pe criterii politice.Politica nu se confundă cu morala sau etica,în sens laic,dar politica trebuie să fie morală,nu abjectă!
  Mai sunt şi alte argumente pentru care preferatul lui nu poate fi ce vrea,Dacă e cazul,voi fi mai aplicat,dar te asigur că nu sunt scalpat de lobii inteligenţei,adică nu sunt fan al nici unui partid,găşti sau persoane,decât un antivoiculiscian imun la securişti şi comunişti!
  Tache,sa nu-mi spui ca ti-ai tras un glonte in cap,ca ma faci sa “lacramez”,ca Blaga,Tache
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  PSD-ismul – sursa de teroare si crima organizata.Valoarea cea mai de pret a PSD – Marean Vanghelie. El GARANTEAZA pentru toti pesedistii, inclusiv pentru Coca Andronescu!
  PSD-ul nu este un partid politic de stanga,nu este nici macar un partid politic,este un grup constituit in vederea savarsirii de infractiuni.PSD-ismul insa este o stare de spirit,cea mai conceptualizata,concretizata si abjecta reprezentare a infractionalitatii,a tradarii de neam.
  Ea are priza in zonele cu persoane cu grave carente intelectuale si morale.Asa cum este fundamentalismul islamic,wahhabismul,pesedismul este sursa de teroare si crima organizata.
  Oficinele sovietice se folosesc de acest flagel in lupta lor de a distruge Romania.Rtv, a3, cotidianul.ro etc cozile lor de topor incita la distrugerea statului de drept.
  Vom vedea arestari spectaculoase. Cine a facut magarii nu poate dormi linistit!
  Ceea ce doreste aceasta gupare USL este postul de prim ministru. Nu-l vor avea curand!Prim ministrul nu se alege de populatie si sondaje. Exista o regula in statul roman.
  Primul ministru este propus de presedintele Romaniei dupa consultari cu partidele parlamentare.Pana la finele lui 2014 este un drum foarte lung.Iar USL nu va obtine 50,1% din voturile romanilor in 2012!
  Iar Basescu nici cu mana taiata nu va numi un premier de la un astfel de conglomerat in care sa nu aiba incredere.Justitia trebuie sa mearga inainte,SRI sa-si faca treaba,MAI sa se curete,DNA sa fie si mai exploziv,de asemenea si parchetele din Ministerul Public.
  Ii vedeti pe cei doi protagonisti:Ponta si Antonescu,pe posturile ravnite in mod inconstient?
  Apoi cititi Constitutia.Presedintele tarii are o singura obligatie de a desemna un premier dintr’un anume partid:cand acesta detine majoritatea singur in Parlament.
  Altfel,presedintele desemneaza un premier pe care-l considera capabil si in situatia de a-si asigura majoritatea parlamentara necesara guvernarii.
  Desemnarea lui Boc s-a dovedit salutara.
  Boc este un premier onest,animat de dorinta de a face bine romanilor,in bune relatii cu presedintele(nicidecum de slugarnicie cum urla maidanagii de serviciu,disperati ca pentru prima data intre presedentie si premier nu exista disensiuni majore),ceiace a asigurat stabilitatea si coerenta guvernarii atat de necesare,mai ales pentru iesirea din criza.
  Rezultatele apar in mod evident,tot spre disperarea “opozitiei“care vede ciolanul mai mult ca o fata morgana,decat ca o perspectiva reala.
  GuvernulBoc a castigat partida, si romanii incep sa realizeze acest lucru.Cei inteligenti si bine intentionati
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  PSD este sinonim cu furtul, spaga, smecheria, justitie paralela intre bogati si saraci. PSD este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu, Vantu, Patriciu, Voiculescu, este sinonim cu vanzarea tarii pe doar 2 arginti dar cu comisioane grase, sinonim cu involutia Romaniei, cu vanghelizarea Romaniei. PSD este sinonim cu atingerea securitatii statului prin scurgeri de informatii, sinonim cu dezinformarea, intoxicarea, manipularea prin masmedia. Romanii ar trebui dupa 22 de ani sa se destepte si sa nu mai accepte smecheri cu gulere albe securisto-comuniste din Primaverii in fruntea statului roman.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Victor PONTA este ASASINUL procurorului Cristian PANAIT! Dupa 9 ani, Exploziv-News redeschide un dosar bine ascuns de catre complicii PSD: DOSARUL 117/P/2002! DOSARUL CRIMEI!
  Cea mai grea ancheta pe care a trebuit s-o transpun pe ziar, este aceasta. In 19 ani de investigatii axate pe criminalitatea de stat, nu mi-a tremurat niciodata mana nici pe pix, nici pe tastatura, nici pe butonul de start al reportofonului, nici pe declansatorul aparatului foto. Imi tremura acum.
  Ceea ce veti citi – o avanpremiera a unei emisiuni de televiziune ce va pune capat carierei politice a lui Victor PONTA – este un RECHIZITORIU.
  Un rechizitoriu pe care eu, jurnalist, il prezint impotriva lui, procuror. RECHIZITORIUL unei CRIME. Materialul de fata s-a nascut greu. Pentru ca fiecare cuvant pe care-l veti citi mai departe este inundat de lacrimi amare si grele.
  Prea grele. Cine n-ar fi cutremurat daca ar privi fotografia alaturata, stiind ca tanarul din imagine, care vine parca spre noi, jovial, cu mana intinsa in semn de SINCERITATE si putere, inca nu si-a gasit linistea in mormantul rece in care un alt tanar, in urma cu noua ani, l-a aruncat. L-a ajutat sa cada de la etaj si sa se zdrobeasca de caldaram.
  Sper ca odata cu demascarea publica a principalului sau asasin, tanarul din fotografie sa-si gaseasca pacea. Se numea Cristi PANAIT. Fisa postului: procuror. A murit, iar fisa postului s-a incheiat aici.
  Calaul sau se numeste Victor Viorel PONTA. Fisa postului: procuror. El n-a murit rapus de crima de pe constiinta, asa ca fisa postului sau a tot suferit, de-a lungul timpului, completari: procuror – sef al corpului de control al lui Nastase – ministru – sef de partid. “Încă îl văd în fața ochilor. Nemernicul care m-a ucis era scund, slab, cu mustața abia mijind, ironic.Un copil frumos, al cărui suflet a fost furat cu mult timp în urmă de marea mizerie a vieții.
  Însuși diavolul. Triumful răului asupra unei lumi din care până de curând făceam încă parte. Nu însemnam pentru el mai mult decât o pietricică” – asa ar spune, in stilul sau usor boem, usor acid, procurorul PANAIT despre asasinul sau.
  In 10 aprilie 2002, tanarul procuror, in varsta de doar 29 de ani, a mai apucat doar atat sa spuna, matusii lui: “E PONTA! Cainele PONTA m-a ucis!”.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Nationalism fals si xenofob, ultima gogoasa din panoplia “revolutiei bunului simt “ a lui partag antenescu
  Voi credeti ca jalnicele si cutremuratoarele hiene ale USL-ULUI sant de doi lei viitor in Romanica?
  Lipsit de idei si solutii, bidonul gol si inconsistent, marioneta lui ilici, nastase, felix, arunca pe piata tiribombele desumflate si ofilite ale unui nationalism gaunos patentat acum 20 de ani de vadim, pe ai carui votanti incearca sa-i adune sub steagul struto-camilei psdnlpc, a uniunii securistilor liberi.
  Cuprins de isterie si disperarea propriei neputinte, dublu repetent si chilaul national, devenit o pastisa a lui vadim, a nu reusit decat sa devina inca odata penibil.In dorinta de capacita votantii lui vadim, ataia cati mai sunt, chucky, basculand intre artag si partag, nu va reusi decat sa fie o jalnica clona a tribunului, si chiar mai mult decat atat, un banal etcetera.
  LICHELE,NENOROCITI,JIGODII CARE VOR MOARTE PE STRAZI.
  Bolsevisme in loc de idei si de schimbul de idei prin colaborari si actiuni de colaborare si cunoastere reciproca pe care le practica in mod curent si coerent toate scolile politice europene democratice demne de acest nume.
  Au trecut 20 de ani si inca,continua invrajbirile interetnice in jarul carora sufla sulfa pretins nationalista cu sarg inca de la evenimentele de la Targu’ Mures 1990.
  De data asta sufla insa ca-ntr-un deget fript pe care si-l poate poate vara in gura daca-i fript de foc, sub brat daca-i fript de ger.
  Daca un dezastru de tip Targu-Mures transferat mai apoi generos Yugoslaviei – prin reprezentantii sai pro-rusi – a fost evitat numai multumita firii tolerante a romanilor, iata ca scoatem iar pe coverta din cusca burdusita a galerei, noi si noi condamnati sa vasleasca doar in amontele istoriei dupa ritmul de toba impus de KGB-isti autohtoni puhavi si cu ceafa tripla ca Patriciu, intriganti ca Voiculescu, dupa cum si zambete pentru linistea noastra numai buna de linistit minereste.
  Jumatate de Europa pune la dispozitia intregii Europe fonduri, pricepere si tact in numele unui deziderata de armonie si pace comun si iata cum de partea celor aliniati cu mana intansa “S’il vous plait, Monsieur” – n’est pas ?! – isi gasesc zelotii fluturarii de izmene putrede si pishate precum gardul berariei in chip de costume nationale, nationaliste.
  Ce-ar trece ei,cotei precum Antonescu sau Ponta,tara prin foc si sabie convinsi precum Gaddafi ca daca te ucid popor, daca te schilodesc frate, te bat de-ti dezbarnez dintii nevasta, si te bag in lipituri, fecior, e spre binele vostru absolut, este fiindca va iubesc.
  Daca de tatici nu scapi usor doar fiindca nu toata lumea a avut sansa sa vina pe lume sau macar sa gandeasca precum un orfan, iata ca de la “generatia asteptata” de la care se asteptau atatea,nu e nimic de asteptat, iata ca ucenicia nemerniciei a rodit, a umplut vidul din “greaua mostenire” cu otet, cu viespi, cu drosofile si cu duhoarea grea de gard putred cu Rusia, despre care gard noi pretindem ca-i Shengen.
  In marea mascarada a nemerniciei dospite sub protectia blanda a lui Nastase sau Patriciu, iata un Ponta ragaind cu picioarele pe masa convins ca el a facut Romania ca altii Lbia, iata un Antonescu limbut si “trimbulind” cum ar zice Nichita Stanescu, iata-i inlocuind imprecatia gestului politic in acest spatiu al cetatii destinat dialogului, in care are dreptate, pare-se, cel care stucheste in ochi si la fix in inima targului ciobanului Bucur, cu expeditie de la Moscova.
  As da orinad un Antonescu la mica publicitate, la schimb pentru un locuitor tainuit al canalizarilor.
  Altfel spus, ca un bun si vrednic Danila Prepeleac, as da o pereche de… boi buni pe-o punga goala, de aurolac.
  Dar ei, juncanii, adica resturile acestea de septel cu stea in fruntea boanta si tare – de soviet – nu-mi apartin si de aceea iata-ma coplesit de mandrie, fiindca eu stiu sa fac deeosebirea intre bun si bine, fiindca eu nu inlocuiesc lipsa, vidul, cu secaturi !
  Si nici dragostea mea pentru Romania dand foc steagului maghiarimii, scos din lada piromanului “patriot”.
  Asa sa va fie si viata private si blestemul unei natiuni ce nu crede in tradatori

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Ce bine era cand “economia duduia”, cand oamenii se pensionau pe caz de boala si se angajau la privat ca sa aiba venituri din 2 surse, cand statul angaja pe banda rulanta(de la 800.000 angajati in 2004 la 1.400.000 in 2008) si dadea sporuri pentru radiatii lunare, pentru atacuri interstelare, pentru prostie, pentru somn la munca etc., cand specula imobiliara ajunsese la cote inimaginabile, iar marii mahari faceau tranzactii fara sa plateasca nici un leu TVA, cand patriciu vindea Petromidia, desi avea datorii de 600 mil USD, cand Tariceanu conducea tara cu politici sociale, desi era din PNL, cand bancile dadeau credite in stanga si in dreapta si celor care abia castigau pentru existenta de zi cu zi.
  Ce mai, toata lumea era fericita. Acum insa, Dle Antenescu, a venit vremea cand toate acestea trebuiesc platite!
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Colegii vostri din USLA erau si ei la putere cand s-a semnat acordul cu FNI, asa ca nu au de ce sa il condamne acum, cand vad ca nu se pot infrupta si ei din acesti bani iar in acel 18% guvern minoritar era si UDMR-UL PE CARE ACUM IL CRUCIFICATI SI PE CARE,ZILELE TRECUTE,IL LINGEATI RUSINOS IN FUNDULET SI LE PROMITEATI JUMATATE DE ROMANIE NUMAI SA VINA IN BARCA VOASTRA.
  Acum sant tradatori dar cand erau cu voi erau eroi cinstiti,nu?
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Hai sa fim seriosi o clipa si sa lasam obsesiile sau interesele de postaci.N-am vrut sa mai raspund aici, dar fac o exceptie,am vazut ca ati raspuns la postarea mea civilizat,si va raspund asisderea.MI-AM dat cu parerea fara a injura pe careva de aici.
  Noi „postatorii” stam bine merci in spatele monitoarelor, ne scobim in nas si scriem tampenii unii altora,ca avem pseudonime si nu ne pasa.
  Daca sub diferite pseudonime se ascund spirite libere,puternice,cu simt critic,dublat de talent si cultura si care,de foarte multe ori spubera materialele semnate de ziarist intervin inscenarile de tot felul si atat de jalnice incat comentariile respective,indifferent cui apartin,sant sterse pentru a nu aminti,zilnic,gazetarului respectiv cat este de gol si de arid.
  Aceasta numiti,o parte din voi,atitudine normala,demna,barbateasca,curajoasa,onesta care sa promoveze polemici cordiale din care putem invata toti?GRESIT!Acesta balbaiala nu este decat un act de lasitate ingrozitor pe care nu-l fac mercenarii din presa,oricat ar fi ei de neputinciosi si impotenti intelectual.
  Unei persoane ce scrie ceva OFICIAL , orice, dar care se adreseaza publicului (adica noua), civilizat, e dupa parerea mea anormal sa i se rasunda „obraznic”,abject,golaneste facand-o deja din prima propozitie proasta si tradatoare de neam,cred ca este o barbarie.
  E ca si cum eu m-as duce in statia de autobuz, ma duc la casuta de bilete si-i spun vanzatoarei, pe care n-o cunosc:
  „da-mi fa stoarfo doua bilete, da urgent, ca-ti dau doua palme si-ti bat dintii jos din gura, aici prin geam, sa ma tii minte,jigodie penala!”
  Lasati pretextele copilaresti (semnate tot de pseudonimele voastre)conform carora nu o sa mai aveti cititori daca postati comentarii elaborate destept si ca veti creste in audienta daca o sa faceti abuz de organe si de abjectii,injuraturi si tipete.N-o sa va creada nici curcile bete.
  Daca santeti mediocrii si lipsiti de talent,lasati-i pe altii sa se desfasoare.Nu va costa nimic,doar o usoara agresiune a orgoliului vostru.Cateodata lumina harului cade si peste ciulinii uscati.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  NIMENI nu striga „Vrem ca Basescu sa ne mai conduca inca 20 de ani!”, nu stiu din ce fel de minte ar putea iesi o asemenea idee! Cred ca pot sa afirm fara sa gresesc ca exista prea putini admiratori inconditionali ai actualei Puteri.
  Mai cred ca 99% dintre romani l-ar schimba si pe Basescu si PDLul daca ar avea o personalitate sau un partid de exceptie pentru care sa voteze. Ce nu vrea sa inteleaga aceasta zisa opozitie este ca nu are ca adversar nici PDL, nici pe presedintele Basescu, ci PROPRIA EI NIMICNICIE.
  Este greu, as fi spus inainte imposibil ca o opozitie sa se coalizeze rezultand ceva atat de imoral, atat de josnic, atat de demagogic, atat de ridicol, atat de despreciabil, atat de inutil ca adunatura ce se pretinde azi opozitie.
  Poporul roman o fi el superficial, o fi el neserios, dar prost sigur nu este! Ori adunatura respectiva a mizat pe faptul ca poporul e prost si aici s-a inselat grav de tot. Acum, culege ce a semanat!
  antonescu, un fiasco politic penibil
  Flancat strans de vadim si felix, manipulat de ilici si nastase, porumbacu’ nu este decat o clona jalnica a celor patru, reusind sa le ingemaneze perfect „calitatile”.Dupa ce a ratat de opt ori demiterea guvernului, antenescu a devenit un fel de ciuca batailor in politica, un gen de gaga, care incearca mereu marea cu degetul.Lipsit de idei si solutii reale, antenescu apeleaza la trucuri josnice, patentate de vadim acum 20 de ani, abordand un limbaj fals nationalist, xenofob, isterizandu-se de cate ori are prilejul, amplificand fara nci o justificare pericolul, unguresc.Asta e tot ceeace i-a mai ramas, minciuni si diversiuni de tip securist, demonstrand inca odata cata dreptate avea Cartarescu cand i-a pus eticheta, „bidon gol”, pe care nu o mai poate sterge nimeni.

 2. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:

  ………………………………………………………………………………

 3. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Acest individ venal minte,insulta,fura,otraveste mediul gazetaresc,manipuleaza pe cei slabi cu bune intentii si trebuie boicotat si ignorat.A-l incuraja inseamna a incuraja prostia,trufia,jaful,tradarea violenta si crima.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:Iata un singur exemplu din sutele de opinii sterse de acest macac turbat.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Deceptia Antonescu
  Ma consider liberal, fara a fi membru de partid, dar votand constant PNL. Numai ca asta nu ma determina sa cautionez automat orice se degaja din acea directie.

  Crin Antonescu a devenit pentru mine dezagreabil ceva mai demult.
  Fuduleala si aroganta liderului omnipotent ce le afiseaza imi aduc aminte de Radu Campeanu. Rasucirile sale de principii si de doctrina imi aduc aminte de cocosul de tabla infipt in crestetul PNL, Valeriu Stoica.Iar posibilitatea ca din interese pur egocentrice sa fie dispus chiar sa amaneteze PNL socialistilor PSD mi-l aminteste pe Theodor Stolojan, cel grabnic inclinat sa dizolve PNL in PD.

  PNL a traversat din 23 iulie 1990 mai multe crize. Fie identitare, deoarece pentru multi dintre membri termenul de liberal era mai degraba o eticheta sic decat o stare de spirit, fie de lider. Si a reusit sa traverseze aceste crize cu capul pe umeri. Unul dintre capetele limpezi ale PNL a fost, neindoielnic, Dinu Patriciu.

  Sunt convins ca si din „criza Antonescu” PNL va iesi, intr-un final pe care mi-l doresc cat mai curand, sanatos si ferm pe pozitiile sale. Capacitatea sa regenerativa este deja cunoscuta de la un capat si pana la celalalt al indelungatei sale existente.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button