Bârfe

Pleacă Onea şef la Botoşani?

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Viorel Onea, vizează o funcţie de conducere din judeţul vecin. Deocamdată, singurul loc de şef vacant este la Poliţia de Frontieră Botoşani, dar se pare că nici scaunul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani nu este prea sigur.

Zvonul plecării comisarului şef Viorel Onea în judeţul vecin a apărut de câteva zile, şi este alimentat şi de faptul că la începutul lunii septembrie va avea loc un concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şef la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Concursul este programat pentru data 8 septembrie, iar până acum s-au înscris deja 6 persoane, posibil şi actualul adjunct al IPJ Suceava, comisarul şef Viorel Onea (foto) mai ales că nimeni nu a vrut să ofere detalii cu privire la numele candidaţilor.

viorel onea

Cât priveşte cealaltă funcţie, de şef al IPJ Botoşani, aceasta este deocamdată ocupată de comisarul şef Viorel Şerbănoiu. Instalat oficial pe 25 aprilie 2008, Şerbănoiu este cunoscut ca un simpatizant al PD-L şi acesta ar putea fi un motiv suficient de solid pentru a-i aduce debarcarea din funcţie, de vreme ce Ministerul Administraţiei şi Internelor este sub aripa PSD. În plus, Şerbănoiu nu a plecat din funcţia de şef al IPJ Vrancea, pe care a ocupat-o timp de 3 ani, în relaţii cordiale cu baronul Marian Oprişan, ceea ce înseamnă o altă bilă neagră la dosarul său.

Apropierea de PD-L se va concretiza în perioada următoare, când şeful IPJ Botoşani se va recăsători, iar naş va fi nimeni altul decât primarul urbei din judeţul vecin, Cătălin Flutur, verişorul lui Gheorghe Flutur, vicepreşedintele PD-L la nivel naţional.

O eventuală demitere a lui Viorel Şerbănoiu nu este astfel exclusă, cum nu este de neglijat nici posibilitatea ca Viorel Onea să-i ia locul.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button