Brigada Diverse

Politica, de la coada vacii la sabia potenţei

Politica românească înseamnă mult amatorism, dar şi momente de cascadorii râsului. Colegii de la Câmpulung Moldovenesc au inaugurat o rubrică intitulată “Halloween pentru politicieni”, în care au publicat imagini cu politicieni surprinşi în diferite ipostaze.

Albumul dedicat „politicienilor mai mari sau mai mititei, aflaţi de-a lungul vremii în trecere prin Câmpulung Moldovenesc sau în acţiune pe plan local” poate fi vizionat integral pe site-ul www.monitoruldemunte.info, iar colegii ziarişti din oraşul de la poalele Rarăului au ţinut să-mi spună că nicio fotografie nu este trucată.

La cum îi cunoaştem cu toţii pe politicienii din România nici nu e de mirare că totul e real.

Fostul ministru al Agriculturii, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu, nimeni altul decât Gheorghe Flutur, şi-a început munca de jos. Mai bine zis de la coada vacii, pe care după cum se vede o mângâie cu mare atenţie.

flutur cu coada vacii

Rivalul său pe plan local, senatorul Gavril Mîrza, s-a gândit că o să-i meargă bine dacă dă de pomană. Nu a găsit prin buzunare decât 1 leu, aşa că nici pretenţii prea mari nu trebuie să aibă.

mirza da de pomana

Un alt fost ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş, ne arată că înainte de ţuică şi caltaboşi s-a şcolit la Câmpulung Moldovenesc. Se vede că nu şi-a făcut temele prea bine.

remes se pregatea de caltabosi

Pentru fostul parlamentar şi arbitru internaţional Constantin Gheorghe se găseşte mereu o umbrelă de vreme rea. Dacă e şi portocalie, cu atât mai bine.

sub umbrela portocalie c gheorghe

Politicienii locali din Câmpulung Moldovenesc apar şi ei în ipostaze ciudate. Actualul purtător de cuvânt al organizaţiei PNL din Câmpulung, Dumitru Văideanu, fost consilier local, a vrut să-şi arate bărbăţia. Să nu sufere cumva de sindromul Ciomu şi să se taie în lama ascuţită a săbiei.

vaideanu sabie

Liderul PRM Câmpulung Moldovenesc, Virgil Macovei (în mijlocul căruţei), s-a întors la origini. Asta dovedeşte că politica e un hobby pentru el, iar adevărata identitate şi-a regăsit-o în iţari.

liderul prm cimpulung macovei

Dacă cineva mai posedă astfel de imagini, rubrica rămâne deschisă.

Articole asemănătoare

Back to top button