Shares

Circul în ceea ce priveşte mash-ul ilegal amplasat pe Casa de Cultură din Suceava continuă. Deşi au trecut deja câteva zile de când reprezentanţii PSD Suceava au cerut ca mash-ul să fie coborât de pe clădire, până acum nu s-a luat nici o măsură.

Primarul Ion Lungu o face pe neştiutorul şi anunţă că el nu a dat aviz, deşi nici un banner, mash sau cum s-or mai numi aceste afişe, nu se poate amplasa în acest târg fără ştirea reprezentanţilor administraţiei locale. Prin absurd, dacă se întâmplă aşa ceva, în cel mult 24 de ore situaţia este readusă la normalitate. Nu s-a întâmplat şi în cazul mash-ului anti PSD, care va rămâne acolo până luni, în ciuda dispoziţiilor Biroului Electoral Judeţean Suceava şi ale Biroului Electoral Central.

Surse care au asistat la montarea acestui mash imens pe Casa de Cultură din Suceava spun că totul s-a făcut sub patronajul Primăriei.

mash antipsd

„Poliţiştii comunitari, care sunt plătiţi de Primăria Suceava, au transportat acel mash şi tot ei au stat şi au supravegheat cum este amplasat, pentru a preveni eventualele incidente”, a mărturisit unul dintre martorii acestui eveniment.

Este singura explicaţie plauzibilă, pentru că altfel nu ar fi posibil ca pe o clădire din centrul municipiului Suceava să se lucreze intens, la vedere, fără ca nimeni să observe ceva. Iar dacă pe Casa de Cultură, o clădire aflată în proprietatea sindicatelor, ar fi urcat persoane neautorizate, ne-am fi aflat în faţa unei încălcări a legii.

Singura variantă este aceea că mash-ul a fost amplasat din ordinul şefilor PD-L Suceava, iar poliţiştii comunitari au fost lacheii de serviciu.

Sunt tare curios care vor fi concluziile pe care Poliţia Suceava le va prezenta ca urmare a plângerilor depuse de PSD pentru această încălcare a deciziilor BEJ şi BEC şi dacă se va întocmi vreun dosar penal împotriva persoanelor cu funcţii de conducere, că de acari păuni ne-am cam săturat cu toţii.