Shares

Primarul din Moara şi aghiotanţii săi au şters postările de pe adresa de facebook a administraţiei acestei comune, postări în care era promovată activitatea organizaţiei locale a PNL Moara.

După ce am semnalat această golănie ordinară, Constantin Prodaniuc şi-a pus în mişcare oamenii şi după aproximativ două ore tot ceea ce era legat de PNL Moara a dispărut de pe adresa de facebook a Primăriei Moara.

Este un gest care nu îndulceşte cu nimic lipsa de respect şi de bun simţ la adresa contracandidaţilor pentru funcţia de primar, dar, în special, la adresa oamenilor din comună, plătitori de taxe şi impozite.

prodaniuc11

Domnule Prodaniuc, trebuie să vă spun că nu aţi înţeles nimic din ceea ce se numeşte libertate de exprimare şi democraţie. Cel puţin în acest caz v-aţi comportat ca un dictator. Başca, aţi târât în derizoriu şi numele partidului pe care momentan îl reprezentaţi.

Cu acest tip de primari, PNL nu face decât să-şi mânjească imaginea, iar dacă Gheorghe Flutur doreşte cu adevărat să revină în fruntea Consiliului Judeţean Suceava ar trebui să aibă o discuţie cu alde Prodaniuc, dar şi cu alţi nababi locali de prin judeţ pentru a-i readuce pe linia normalităţii.

 

Notă: Sursa fotografiei este adresa de facebook a Primăriei Moara.