Brigada Diverse

Probabil unic în lume: zid placat cu pavele

Suceava cred că se poate înscrie cu mult succes în cursa pentru inventivitate şi prostie, dar luate la un loc.

 

Ani de zile am trecut, cum aţi făcut-o şi voi de altfel, pe la Piaţa Mare, fără a observa ceva în neregulă. Recent, un prieten m-a sunat să-mi spună despre „bordurile” din acea zonă, puse unele peste altele.

Curios iritat m-am deplasat acolo să observ noua minune. La mijloc era o mică eroare, nu era vorba de borduri, ci de pavele.

placaj cu pavele bun

Şi da, într-adevăr, cu pavele s-au placat zidurile pe care se află platforma de intrare în piaţă şi unde sunt amenajate şi locuri pentru plantat flori.

Puterea obişnuinţei m-a făcut să trec pe acolo de sute de ori fără să-mi dau seama de această chestiune „inovatoare”, una probabil unică în lume.

placaj cu pavele

Cine s-o fi gândit să placheze un perete cu pavele chiar nu ştiu, şi nici cine din Primăria Suceava a acceptat o asemenea tâmpenie.

Oricum, să vină cei de la Cartea Recordurilor să omologheze pavajul pe verticală. Apropo, nu ar fi bine să placăm şi sediul Primăriei Suceava cu pavele?

Articole asemănătoare

2 Comentarii

 1. Spuneam nu de mult 2 chestiuni: cam mult si fara folos se pistoneaza pe subiectul Lungu/posibile furaciuni si reprosam ca nu prea vad subiectul AGENTIA DE IMPRESARIAT ARTISTIC CJ SUCEAVA.
  Raspunsul primit a fost ca astepti subiecte.
  Parerea mea e ca de fapt EXISTA O INTERDICTIE TACITA in a fi muscat fundul fluturelui.
  DOVADA?

  https://www.europafm.ro/suceava-noul-turn-de-control-al-aeroportului-nu-poate-fi-folosit-pentru-ca-a-fost-proiectat-gresit-si-nu-poate-sustine-antenele-audio/

  Chiar nu stiai de acest subiect? Am asteptat intentionat sa vad daca apare ceva in presa obedienta a sucevei, dar nimic. Rusinica, rusinica!

Citiți de asemenea
Close
Back to top button