Brigada Diverse

Prostimea, o mare masă de manevră pentru Dan Diaconescu

Poporul român îşi merită soarta. Nu credeam că o să spun asta vreodată, dar uite că am făcut-o.

În anul de graţie 2012 zeci de mii de oameni din acest judeţ sunt în beznă. Şi nu pentru că E.ON le-a tăiat curentul, ci, dimpotrivă, pentru că le-a dat prea mult. Iar aceşti oameni care au avut prea mult curent nu l-au folosit pentru a presta o activitate productivă, ci pentru a se uita la OTV.

După nopţile petrecute pentru a asculta tâmpeniile debitate de Dan Diaconescu şi ai săi ciraci, telespectatorii s-au prostit cu totul. Numai aşa îmi explic avalanşa de nebuni care l-a întâmpinat pe părintele OTV la întâlnirile de sâmbătă de prin judeţele Sucevei. Iar cei care au venit să-l vadă şi să dea mâna cu Dan Diaconescu îi sunt fani fideli, veniţi din convingere la mitingurile electorale, şi nu aduşi cu arcanul, aşa cum se întâmplă la alte partide politice. Ori, asta mă sperie cel mai mult. Este o vorbă străveche care spune „Dă-i puterea prostului şi-ţi arată cine e”, iar dacă Doamne fereşte se va întâmpla asta o să ne punem cu toţii mâinile în cap.

La întâlnirile de sâmbătă, Diaconescu a repetat aceleaşi fraze găunoase, lipsite de vreun mesaj concret, dar care, din păcate, au prins la publicul său. Glumele de grădiniţă şi replicile de maidan au fost baza discursului liderului OTV. Nimic concret, doar sloganul „Jos ciocoii!”, care a fost însuşit temeinic de o gloată întreagă şi care este repetat fără nici o noimă de glasurile prostimii.

Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele după tot ce am văzut. Mi-e ruşine de semenii mei, de modul în care aceştia sunt manipulaţi, ţinuţi în prostie şi folosiţi fără scrupule de un individ care umblă cu jeep-uri de 100.000 de euro. Din păcate, viitorul este sumbru, cu Dan Diaconescu şi acoliţii săi care profită din plin de lipsa de educaţie a unei mari mase de oameni.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. De ce nu ai spus asta când Băsescu şi PDL au promis că măresc salariile profesorilor cu 50% şi apoi le-au tăiat cu 25%?

Back to top button