Shares

România este activă doar pe facebook sau pe alte reţele de socializare. În rest, suntem varză, o naţiune de căcat, şi îmi asum total ceea ce spun.

În această seară s-a organizat marele miting împotriva „Zidului Morţii”, aşa cum este numit generic pilonul de la şoseaua de centură care este amplasat pe drumul european DE576 Suceava-Vatra Dornei.

Pe facebook se anunţau peste 2.000 de participanţi, dar în realitate au fost doar vreo 300, aşa cum s-a întâmplat de mai multe ori la marile mitinguri ale Sucevei.

Nici nu m-am aşteptat să fie prea mulţi oameni, pronosticul meu fiind de 200 de protestatari, aşa încât cred că sunt în marja de eroare.

Locul unde au murit patru oameni

Vroiam doar să remarc faptul că suntem o naţiune de doi lei, care nu ştie nici măcar să protesteze. Şi aşa vom fi la infinit dacă ne vom căciuli la alţii sau dacă vom aştepta ca alţii să scoată castanele din focul nostru.

În concluzie, o naţie de căcănari care ne merităm soarta. Restul e poezie şi la asta nu mă pricep.

Este foarte comod să fii protestatar pe facebook sau pe altă reţea de socializare, dar când e să mergi la locul faptei e altceva. De aceea cred că noua generaţie are o mare problemă. Oameni despre care cred că sunt rupţi de realitate, care cred că totul li se cuvine şi nu mai trebuie sa facă nimic. Mă înşel?