Shares

Războiul mut al celor din PSD Suceava împotriva postului local de televiziune Bucovina TV a căpătat sonor.

Preşedintele social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a avut azi un atac direct la adresa postului condus de Bogdan Gheorghiu.

„Mă sună oameni, prieteni, care îmi spun că nu se mai poate aşa. Că acest post de televiziune care ar trebui să se cheme PD-L TV, şi nu Bucovina TV”, a tunat Nechifor.

Şeful PSD Suceava i-a acuzat direct pe doi dintre moderatorii postului de televiziune că sunt tendenţioşi şi încalcă normele Consiliului Naţional al Audio-vizualului. Persoanele incriminate sunt Ioan Manole şi Dorel Guliciuc, despre care Nechifor susţine că sunt membri PD-L.

Până aici, totul este perfect în regulă. Justificată sau nu, nemulţumirea social-democraţilor suceveni poate fi exprimată şi făcută publică, iar în plus există şi posibilitatea depunerii unor plângeri la CNA, ceea ce s-a şi întâmplat în ultima perioadă.

În semn de protest, Cătălin Nechifor a anunţat că membri PSD nu vor mai participa la emisiunile Bucovina TV până când „problemele”  Manole şi Guliciuc nu vor fi rezolvate. Iar ultimatumul este ziua de vineri, 27 aprilie. În caz contrar, reporterii Bucovina TV nu vor mai fi primiţi la conferinţele PSD Suceava.

Ori, această ameninţare este deja un semn de întrebare pentru mine. Unul destul de mic, dar care se poate transforma într-o mare problemă. În situaţia în care veţi ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, ce veţi face domnul Nechifor? Veţi pune jandarmii să-i bată pe toţi ziariştii care nu vă aduc osanale? E doar o simplă întrebare. În cazul în care am exagerat cu ea sunt gata să mă concediez de la propriul blog. Vă mulţumesc pentru înţelegere.