Brigada Diverse

PSD Suceava – Bucovina TV, război cu cuţitele pe masă

Războiul mut al celor din PSD Suceava împotriva postului local de televiziune Bucovina TV a căpătat sonor.

Preşedintele social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a avut azi un atac direct la adresa postului condus de Bogdan Gheorghiu.

„Mă sună oameni, prieteni, care îmi spun că nu se mai poate aşa. Că acest post de televiziune care ar trebui să se cheme PD-L TV, şi nu Bucovina TV”, a tunat Nechifor.

Şeful PSD Suceava i-a acuzat direct pe doi dintre moderatorii postului de televiziune că sunt tendenţioşi şi încalcă normele Consiliului Naţional al Audio-vizualului. Persoanele incriminate sunt Ioan Manole şi Dorel Guliciuc, despre care Nechifor susţine că sunt membri PD-L.

Până aici, totul este perfect în regulă. Justificată sau nu, nemulţumirea social-democraţilor suceveni poate fi exprimată şi făcută publică, iar în plus există şi posibilitatea depunerii unor plângeri la CNA, ceea ce s-a şi întâmplat în ultima perioadă.

În semn de protest, Cătălin Nechifor a anunţat că membri PSD nu vor mai participa la emisiunile Bucovina TV până când „problemele”  Manole şi Guliciuc nu vor fi rezolvate. Iar ultimatumul este ziua de vineri, 27 aprilie. În caz contrar, reporterii Bucovina TV nu vor mai fi primiţi la conferinţele PSD Suceava.

Ori, această ameninţare este deja un semn de întrebare pentru mine. Unul destul de mic, dar care se poate transforma într-o mare problemă. În situaţia în care veţi ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, ce veţi face domnul Nechifor? Veţi pune jandarmii să-i bată pe toţi ziariştii care nu vă aduc osanale? E doar o simplă întrebare. În cazul în care am exagerat cu ea sunt gata să mă concediez de la propriul blog. Vă mulţumesc pentru înţelegere.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

 1. extrem de curios sunt cum vor mai delira gheorghiu și șleahta lor dacă pdl-iștii pierd alegerile și vor ajunge (așa zișii oameni de tv) șă-și sugă poula și să și plângă în același timp…. he he he…. ce vremuri bune vă așteaptă!!!

 2. Duios si bine prins in schema,domnu’ Otto ! De aia,sper ca d-l Nechifor sa nu se razgandeasca si sa-i lase in ofsaid pe papagalo-cameleonii de la Bucovina TV. Chiar acuma, cand se intampla lucruri grave, importante pe scena politica,cand idolii de la care au primit in chirie atatea hectare de kururi,(fiindca ei sunt asa de pupaciosi…) se prabusesc,ei bine,transmit aceeasi muzica oligofrena si aceleasi dansuri de un kitsch greu de egalat… Cam asa au facut si in seara de Inviere,cand eram inca in postul Pastelui – Flutur boncaluia cu lumina pe unde il ratacise Dumnezeu si ei transmiteau muzica de guleaiuri si dansuri de oligofreni !
  Domnul Manole face parte din peisajul lor,tre’ sa-i lase sa se racoreasca intre ei,cu Pat&Patachon,cu Flutur,cu Lungu morfolind cuvintele limbii romane ca pe o guma de mestecat rezultata din resaparea unui prezervativ electoral uzat…
  Trebuie sa vina vremea ziaristilor tineri,neinchinati politic,iesiti din scoli in care se invata cum se face despartirea corecta in silabe.

 3. Are sa ne radem frumos!
  Acum incepe sa mi para rau si mai tare ca de cand mi am schimbat operatorul nu i mai pot vedea pe astia.
  Apropo, cine mi ar putea spune, ce mai face celmaiprostompecarelamvazutvreodatalatelevizor, alias D.G.? E bine sanatos si tot asa iute de spirit? Increzator in viitor?

 4. porcu’ vrea bani si il baga la inaintare pe manole…

  porculeeee, ti-a ramas fufa fara bani?! sa vezi de acuma ce criza vine peste tine, pdl-ul s-a dus pe poola.

 5. M-am uitat, de curiozitate,sa vad ce zice un asa-zis moderator la Gargara pe Deal si,ce sa vezi? Din doua vorbe a ajuns la binefacerile pe care le-a facut basescu pe cand era ministru al transporturilor! Stie toata lumea ce bine a facut,in toata tara,dar ce zice ‘mnealui,omul care pupa-n kur pe oricine plateste corespunzator ? Ca Mitrea a blocat lucrarile la gara Burdujeni,incat a trebuit sa ia lumea trenul din Itcani iar mai apoi ,cand se „sarbatoreau” 500 de ani de la nu-stie-el ce eveniment,moartea sau inscaunarea lui Stefan cel Mare (halal!), tot Mitrea a ras niste fonduri,drumuri,etc.
  Chiar si acum,zice el,cand doua super-proiecte,pentru care aduce Flutur bani de-acasa,taie panglici,scoate panglici,etc.,risca sa fie blocate de Ponta… Ca doar au mai facut si alte proiecte marete,cat pe ce sa treaca de faza cu panglicile…
  Dar cu garile si cu aia 500 de ani,ce observam: Observam ca e mai bine acuma,de pe urma maretului futur,ca nu mai trebe omul sa ia trenul de la Itcani,ca nu mai functioneaza nici Itcani nici tren,e ca dupa razboi ! La Burdujeni sunt 3,14 casiere si cativa impiegati verificati si siguri de culoare portocalie si cca 3 trenuri pe zi si cca pe noapte…Iar la Putna, la 508 ani de la moartea lui Stefan si la 104 ani de cand s-a facut calea ferata Hadikfalva – Putna,nu mai e nici tren… Ca sa vezi,sub regimul duiosului Chior-Imparat !
  Era cat pe ce sa facem turism cu trenul de epoca,cu mocanita,cu kurvulita,cu telegondola,cu telenciclopedia,numa’ ca,iata,a avenit Ponta si l-a dat jos din telescaun pe baciul ungurean… Cata jale la Gargara pe Deal!

Back to top button