Brigada Diverse

Pungovschi, uite dovada managementului dezastruos!

Apărut din neant, dar susţinut frenetic de câţiva trepăduşi din PD-L, Octavian Pungovschi, directorul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei, este unul dintre cei mai slabi manageri din judeţ.

Dovada vine chiar din partea colegilor de breaslă, care au constatat că tunurile de zăpadă aduse pentru a fi utilizate în beneficiul sportivilor din judeţ stau şi ruginesc sub privirile impasibile ale lui Pungovschi.

Printr-o adresă din vara acestui an, Federaţia Română de Schi şi Biatlon a trimis o adresă către Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret prin care solicită transferul celor trei tunuri de zăpadă.

„Vă rugăm să fiţi de acord cu transmiterea prin transfer a celor 3 (trei) tunuri de zăpadă SUFAG, aflate în gestiunea Clubului Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei care nu sunt folosite în acest moment, în gestiunea Federaţiei Române de Schi Biatlon sau a Consiliului Orăşenesc Sinaia pentru a le putea folosi începând cu sezonul competiţional 2010/2011”, se arată într-o adresă oficială (facsimil) din data de 4 august 2010.

După constatarea faptului că tunurile de zăpadă stau aiurea în tramvai, dar şi în baza altor sesizări privind activitatea clubului manageriat de Octavian Pungovschi, ANST a trimis auditul acum câteva săptămâni la Vatra Dornei.

Neregulile constatate cu ocazia acestui control au fost prezentate Doinei Melinte, şefa ANST, care era decisă să-l demită pe Pungovschi.

Se pare că intervenţiile unor oameni din PD-L au determinat-o pe Doina Melinte să renunţe, cel puţin deocamdată, la această intenţie.

Poate că singura metodă de a scăpa de Pungovschi este aceea de a-i lua tot ce are. Primul pas s-a făcut odată cu aceste tunuri de zăpadă şi probabil că vor urma şi alte acţiuni asemănătoare. Toate astea se fac însă în detrimentul sporturilor de iarnă din judeţul Suceava.

Articole asemănătoare

Back to top button