Shares

Chiar dacă a anunţat că va candida pentru funcţia de primar al municipiului Suceava la alegerile din acest an, deputatul Ioan Balan a sfârşit prin a se retrage din cursă.

Bănuiesc că a fost o decizie luată cu mare greutate, dar cel mai probabil a fost pus pe primul plan interesul de partid.

Locul lui Ioan Balan din partea PNL a fost luat de actualul primar, Ion Lungu. Relaţia dintre cei doi nu pare a fi una dintre cele mai cordiale.

lungu balan

 

Într-o postare pe facebook, deputatul Ioan Balan vorbeşte despre acţiunile din campanie şi îl aminteşte pe „prietenul meu, senatorul Gheorghe Flutur”. Iată postarea: „Particip alături de candidații PNL la Primăria municipiului Suceava la o acțiune în Bazarul Suceava. Salut prezența prietenului meu, candidatul liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, senatorul Gheorghe Flutur!”.

Despre Ion Lungu, candidatul PNL la funcţia de primar în Suceava nici o vorbă. De altfel, nu a fost prima postare în care Ioan Balan vorbeşte despre echipa PNL, dar îl ignoră total pe Ion Lungu.

Totuşi, merită evidenţiat fair-play-ul lui Balan, care nu s-a retras total şi nici nu-i face anticampanie lui Lungu.