Brigada Diverse

Război între Todiruţ şi şeful de la Rutieră, Sfichi

Şefii din Poliţia Suceava sunt în război deschis şi acest lucru nu mai este ţinut la secret.

Astăzi, comisarul Liviu Sfichi (foto), şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava, s-a plâns câtorva ziarişti că este lucrat de şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ.

Mai exact, Sfichi spune că Todiruţ i-a cerut să demisioneze în termen de 24 de ore din funcţia pe care o deţine, în caz contrar urmând să-i trimită pe cap controale pentru a-i scoate la iveală o serie de nereguli în activitate. Coincidenţă sau nu, în acest moment la Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava există în derulare un control trimis de la Bucureşti.

Comisarul Liviu Sfichi nu a putut preciza care ar fi motivul exact al acestei aversiuni manifestată de Todiruţ. Una din explicaţii ar fi aceea că şeful IPJ Suceava s-ar simţi complexat că subalternul său apare prea mult prin ziare şi a devenit astfel mult prea vizibil.

Este posibil însă ca acest conflict să aibă un alt substrat, care va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. A sosit timpul pentru ca domnul Todirut sa fie promovat in ministerul lui Igas,cel reformat,rezumat si maltratat de cand cu aruncarea sepcilor si „iesi afara javra ordinara”,faza pe Cotroceni.Numai ca este un mar otravit,aruncatorii de sepci vor reveni nu chiar peste mult timp si,cat stau pe dreapta,suspendati sau concediati,pot sa ascuta si sa lustruiasca ţepele… Ghici pentru cine ? Intrebarea nu este pentru Nato…

  2. Nu prea cunosc subiectul dar imi perimit sa zic ca un civil din Aparatul Central al Ministerului Administratiei si Internelor pentru luna aprilie 2011 a luat cel mai putin 597 lei – desigur nu stim cu ce se ocupa acel civil iar un agent ia cel mai putin 747 mai multe detalii gasiti
    http://www.mai.gov.ro/Home/index_sal.htm

    In rest ceilalti au salarii acceptabile pentru situatia in care suntem .

  3. Nimeni nu a avut nimic cu Sfichi.Acesta a gresit de mai multe ori pe linie profesionala.Cat despre domnul Todirut poate ia ti uitat porecla initiala de ,,rade tot,,?! Asta e.

Back to top button