Brigada Diverse

Realizare inginerească de excepţie la groapa de gunoi de pe Mestecăniş

O realizare inginerească de mare excepţie, care ar stârni invidia marilor constructori, a apărut la gropa de gunoi de pe Mestecăniş.

Este vorba de un pasaj pentru trecerea animalelor care sunt duse la păşunat şi care trebuie să traverseze un canal prin care urmează să se scurgă lichidul rezultat din prelucrarea deşeurilor care vor fi depozitate în vârf de munte.

Sincer să fiu, până şi curcile ar râde dacă ar vedea ce s-a făcut acolo. În timp ce prin alte ţări sunt realizate pasaje subterane sau supraterane pentru a permite animalelor să treacă dintr-o parte a alta a autostrăzii, noi venim cu astfel de prostii de trei lei. Lucruri făcute pentru a putea fi bifate la realizări, la obiective îndeplinite.

pod la groapa de gunoi de pe mestecanis

Ca să fiu sincer, nici nu cred că proiectantul a luat în calcul o astfel de trecere pentru animale, iar ceea ce se vede este rezultatul unei improvizaţii de moment. Din păcate, aşa cum merg lucrurile la noi, această lucrare se va dovedi una definitivă.

Şi apoi se mai miră autorităţile din Suceava şi Pojorâta că oamenii din Valea Putnei şi Mestecăniş sunt nemulţumiţi că lângă ei a răsărit o groapă de gunoi. Ce garanţii au oamenii ăştia că groapa de gunoi nu va fi o bombă ecologică atâta vreme cât au ridicat un podeţ de tot râsul?

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button