Shares

Borcanul cu miere de la Spitalul Judeţean Suceava e pe terminate.

Investiţiile pentru modernizări, fie că este vorba de secţii, parcul exterior sau alte dotări, sunt ca şi finalizate. De aceea, nu mai văd nici un motiv pentru ca actualul manager al unităţii spitaliceşti, finanţistul Vasile Rîmbu, să mai rămână în funcţie.

Şi din informaţiile pe care le am din diferite surse nici nu va mai face mulţi purici în actuala funcţie. Două ar fi variantele pe care Vasile Rîmbu le ia în calcul.

Una dintre acestea ar fi trecerea lui în calitate de gestionar al fondurilor pe care Aeroportul Salcea le va primi pentru modernizare. Iar dacă mai spun că la mijloc sunt aproape 40 de milioane de euro, e de la sine înţeles interesul lui Vasile Rîmbu pentru acest post creat special de Consiliul Judeţean Suceava.

O a doua opţiune pe care actualul manager al Spitalului Judeţean Suceava o ia în considerare este aceea de a candida la alegerile de anul viitor pentru un post de deputat.

După câte se pare, Rîmbu şi-ar fi stabilit chiar şi colegiul în care va candida. Este vorba de zona Fălticeni, în circumscripţia electorală 35, care-l are în acest moment drept reprezentat în Parlamentul României pe social-democratul Ioan Stan.

Oricum, după studierea sumară a trecutului, Vasile Rîmbu va ajunge într-un loc unde se învârt bani mulţi, iar interesele sunt pe măsură.