Shares

Reorganizările din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, realizate cu scopul de a avea în subordine o armată supusă, sunt pe cale de finalizare.

După ce Petru Tănase a fost împins către funcţia de secretar al Consiliului Judeţean Suceava, în urma unui concurs al cărui câştigător l-am anunţat cu câteva zile înainte de a începe, urmează alte regrupări de trupe în instituţia condusă de social-democratul Cătălin Nechifor.

În această lună se organizează concursuri pentru funcţiile vacante din Consiliul Judeţean Suceava. Una dintre acestea este cea de şef al Direcţiei Juridice, acolo unde până nu demult a activat Petru Tănase, ce-i drept cu titlu interimar.

cj suceava

Potrivit unor informaţii venite din interior, favorit pentru funcţia de şef al Direcţiei Juridice din CJ Suceava este Alex Moldovan, persoană care în acest moment activează ca jurist în cadrul Prefecturii Suceava.

Potrivit aceloraşi surse, Moldovan este susţinut pentru a prelua funcţia de şef al Direcţiei Juridice de către administratorul judeţului, Lăcrămioara Loghin.

Ce credeţi, am dreptate şi de această dată?

 

Sursă foto: www.news-bucovina.ro