Shares

Ceea ce am scris în urmă cu aproximativ 6 săptămâni s-a confirmat aseară: Traian Andronachi, consilierul local din partea Uniunii pentru Rădăuţi, a fost uns aseară manager al Spitalului Rădăuţi.

Mişcarea a fost precedată de demiterea vechiului manager, Dorin Tibeică, iar potrivit informaţiilor pe care le am Andronachi a fost numit pentru o perioadă de 6 luni, timp în care trebuie organizat concurs pentru acest post.

consilier local radauti andronachi traian

Practic, prin această numire Nistor Tătar, primarul în funcţie al municipiului Rădăuţi, şi-a asigurat majoritatea în Consiliul Local. Asta dacă ţinem cont şi de înţelegerea parafată cu liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, care a ieşit public şi a anunţat că vrea „binele rădăuţenilor”, iar consilierii din acest partid nu vor bloca dezvoltarea oraşului.

Revenind la Traian Andronachi trebuie spus că acesta îşi primeşte acum recompensa pentru sprijinul acordat lui Nistor Tătar şi partidului din care acesta face parte, recte PSD. Trebuie urmărit care vor fi beneficiile pentru cei din PMP că doar nu-şi închipuie cineva că două palme se bat, mai ales în politică, doar pentru „binele” unei comunităţi.