Brigada Diverse

S-a schimbat schimbarea

După ce părea că totul s-a rezolvat, iar comisarul şef Nicolae Matei a fost convins să renunţe la demisie şi va continua să conducă şi pe viitor Poliţia Vatra Dornei, totul s-a schimbat din nou.

Matei, un tip principial, aşa cum este cunoscut în zonă şi care nu trece peste orice doar de dragul de a-şi satisface şefii, a continuat să ceară înlocuirea din funcţie.

În cele din urmă, demisia sa a fost acceptată, iar începând de astăzi conducerea interimară a Poliţiei Vatra Dornei este asigurată de comisarul Radu Dumitraş. Acesta a lucrat tot în cadrul acestei instituţii, ca şef al Biroului de Ordine Publică.

Toţi cei care l-au cunoscut şi au lucrat cu comisarul şef Nicolae Matei au numai cuvinte de laudă la adresa sa, iar faptul că a fost împins de la spate să lase locul altei persoane mai maleabile arată disperarea actualei puteri de a controla totul. Este vorba, în primul rând, de sursele de venit din pădurile aflate în bazinul Dornelor şi care pot înclina decisiv balanţa alegerilor de anul viitor.

În acest context, este posibil să apară şi alte surprize, iar oamenii cu verticalitate să fie obligaţi să se retragă pentru a face loc celor care ştiu să răspundă comenzilor politice.

Articole asemănătoare

Back to top button