Timp liber

Să fie blues! …şi aşa a fost

Pentru că nu prea mă ajută urechea muzicală, l-am rugat pe colegul meu Mugur să fie stăpân peste partea cu concertele. Şi cum nu a fost prea greu să batem palma, iată-l la concertul de vineri seară de la disco Vox de la Casa de Cultură. Ce a ieşit? Eu spun că bine.

Mult aşteptatul concert al trupei de blues “99 degrees” (formată din Gabriel Acsinte, cunoscut drept “Jovi” – voce, chitară, Dan Saghin – chitară bas, Daniel Borş (Borşache) – chitară, Giuliano Sfichi – baterie), pentru iubitorii genului, a avut loc în seara de vineri, 15 ianuarie, la disco VOX, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor.

În ciuda unei bune mediatizări, sala nu a fost plină, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la nivelul de cultură din umilul nostru oraş, însă pentru cei prezenţi la faţa locului, băieţii de la „99 degrees” au făcut un spectacol de zile mari.

Concertul s-a desfăşurat în două reprize, timp în care s-a cântat la nivel înalt. Au dat dovadă de pregătire, pasiune şi tehnică demne de toată lauda. Programul muzical a cuprins: Cocaine şi After Midnight sub semnătura lui J.J. Cale, Crossroads – Robert Johnson, Hey Joe – Jimi Hendrix (piesă la care Jovi a făcut şi un solo cu chitara după cap), Crossfire – Stevie Ray Vaughan, samd.

Per total, atmosfera a fost minunată, iar publicul pe măsură.

P.S. Nu cunosc deocamdată programul concertelor de la Vox din perioada următoare, dar imediat ce-l voi afla îl voi publica. Iar dacă aveţi şi alte idei sau propuneri pentru petrecerea timpului liber în Suceava, şi nu doar în oraş, vă aştept cu sugestii. Cu mulţumiri.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

 1. „umilul oras”… Pai cine va tine aici?
  „În ciuda unei bune mediatizări, sala nu a fost plină, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la nivelul de cultură din umilul nostru oraş”… Hai nu zau! Cu concluzia asta ai trantit-o de pamant. Bai, inteligentule…
  „timp în care s-a cântat la nivel înalt” :)) auzi, e parodie sau e pe bune, o cronica de eveniment?!
  „Au dat dovadă de pregătire, pasiune şi tehnică demne de toată lauda”…. asta e cea mai tare :)).
  Cuvintele sunt de prisos. Si tu dai dovada de pregatire, pasiune si tehnica. :)) de toata lauda.

 2. Nene Iancule, ce fac eu aici, printre alte zeci de activitati cu care imi castig existenta, e sa spun lumii in cateva cuvinte ce au pierdut, cei care n-au fost acolo, si ce pot gasi cei ce vor veni pe viitor. Nu v-am luat niciunuia dintre voi painea de la gura prin cele cateva randuri pe care le gasiti aici si nici nu mi-am asumat vreun calificativ superior in ale scrierii ca acum sa ma fac de ras (by the way, nu sunt ziarist de meserie). Cine e intr-adevar interesat se descurca si fara sa faca comentarii jignitoare. Stima!

 3. Mugurele bine ca ai o meserie onorabila si nu esti ziarist, in rest nu e necesar sa te justifici in fata nimanui, ia si trimite si tu la origini pe astia care caraie ca e loc, mama prostilor e larga ca la balamuc.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button