Brigada Diverse

Să râdem cu Udrea pe pârtia din Humor

Tembela idee de a o sculpta pe Elena Udrea în gheaţă şi a de o aşeza alături de domnitorul Ştefan cel Mare, simbol al Moldovei medievale, a fost preluată de aproape toată presa. Colegii de la „Ziarul de Iaşi” au avut inspiraţia de a transpune totul într-o glumă.

Iată textul din cotidianul menţionat şi caricatura care l-a însoţit:

„La inaugurarea pârtiei de schi de la Gura Humorului, meşterii populari aveau de gând să-i facă Elenei Udrea, Ministrul Turismului

şi a altor ministere, o statuie de gheaţă. Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava n-a fost însă de acord. Ce ne facem cu gheaţa, însă? O păstrăm pentru cazul în care vine şi şeful cel mare la inaugurare (ca să aibă ce pune în whisky)? Sau poate fi refolosită cumva, nu?

Şeful cel mic (de la baza statuii): – Gata, băieţi, STOP! Şefu’ nu-i de-acord să-i facem statuie de gheaţă lui Elena Udrea.

Sculptorul 2: – Aoleu… Păi începusem deja…

Tot Sculptorul 2: – Auzi, da’ dacă îi mutăm sânii un pic mai jos, îi transformăm în burtă şi zicem că-i statuia lui Bercea Mondialu’?”.

Ca o paranteză, inaugurarea pârtiei de schi de la Gura Humorului va avea loc mâine, şi nu astăzi aşa cum s-a anunţat. Motivul amânării? Aţi ghicit. Aceeaşi duduie cu zulufi blonzi, care nu a putut ajunge astăzi în Bucovina, aşa că totul a fost decalat cu 24 de ore. Cu tot cu surle şi trâmbiţe.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. In primul rand nu cred ca Elena Udrea are vreun merit din toata treaba asta.Ideea ca vine la inaugurare nui rea popularizeaza locul si mai atrage niste oameni.Dar la cum intarzzie ea de obicei nu a zis daca ajunge dimineata sau seara 🙂

Citiți de asemenea
Close
Back to top button