Shares

O parte dintre salariaţii postului local de televiziune Plus TV au ajuns la capătul răbdării. Şi asta pentru că Alexandru Băişanu, patronul de facto al postului, nu a plătit salariile de două luni.

Nemulţumirea celor care nu şi-au primit drepturile băneşti este alimentată şi de comportamentul lui Băişanu. Acesta nu s-a sfiit să scoată în văzul tuturor teancuri cu euro şi dolari, fluturându-le sfidător în faţa salariaţilor care nu au cu ce-şi plăti datoriile.

Este posibil ca aceasta să fie o nouă strategie marca Băişanu, pentru a mai scăpa de câţiva angajaţi care nu-i mai sunt pe plac, dar totul se va lămuri în scurt timp.

studio plus tv

Nu sunt primele probleme din curtea Plus TV, deşi televiziunea nu are prea mult timp de când şi-a deschis porţile. În această vară, mai mulţi angajaţi au fost puşi pe liber ca urmare a crizei economice. Este vorba de reporterul Dana Ioniţe, moderatorii Dana Palamariu şi Doru Popovici, cu menţiunea că ultimul a acceptat să lucreze fără a fi remunerat şi a încă două persoane de la compartimentul tehnic.

Media Ten Production SRL Suceava, firma care deţine postul Plus TV, are probleme şi la Botoşani, după ce tipografia Mediator SRL a cerut executarea silită pentru o datorie de 27.000 de lei.

Poate că Băişanu aşteaptă să încaseze bani în campanie electorală pentru a-şi plăti salariaţii, dar rămâne de văzut câţi vor mai rămâne pe baricade în aceste condiţii.