Brigada Diverse

Scandalul pădurilor i-a afectat pe austrieci? Nicidecum, se lucrează la turaţie maximă în continuare

Credeţi că scandalul tăierilor ilegale de păduri i-a afectat în vreun fel pe austriecii care activează la Dorneşti?

[flv]http://www.sandrinio.ro/media/video/egger-schweighofer.mp4[/flv]

Vă înşelaţi amarnic. O filmare aeriană de sâmbătă, 30 mai 2015, arată că la Schweighofer şi Egger se lucrează la turaţie maximă. Şi dacă stau bine să analizez imaginile de acum cu cele de anul trecut, din toamnă, dacă nu mă înşel, cantitatea de masă lemnoasă pare tot mare.

Un semn clar că în timp ce unii prosperă, pădurile noastre se transformă în amintiri. Iar aceste amentiri ne vor ajunge din urmă şi ne vor chinui rău de tot zeci de ani.

Între timp, continuă zbaterile societăţii civile pentru a stopa masacrul pădurilor, sens în care vineri, de la ora 17.00, în faţa Prefecturii Suceava sunt aşteptaţi 1.000 de oameni pentru a spune NU tăierilor ilegale. Totuşi, până nu vor fi traşi la răspundere şi cei care au permis aşa ceva, va fi în van.

Oare de ce toţi politicienii din Suceava când ajung la putere cer prima dată ca Direcţia Silvică să fie în parohia partidului lor? Oare de ce ocoalele silvice cele mai bune sunt disputate la sânge şi se trage cu dinţii de ele? Răspunsul e simplu: pentru că se câştigă lunar mii de euro, în afara şpăgilor care ajung la politicienii care-i protejează pe pădurari.

Egger - Schweighofer Radauti

Egger - Schweighofer Radauti

Egger - Schweighofer Radauti

Egger - Schweighofer Radauti

Articole asemănătoare

2 Comentarii

Back to top button