Shares

V-aţi săturat de grobianism şi hoţie? Aveţi posibilitatea să plecaţi definitiv din România. Vă trebuie doar ceva noroc, cel puţin studii medii şi câţiva ani de experienţă profesională.

Dacă toate aceste condiţii sunt îndeplinite, Statuia Libertăţii poate fi văzută direct, la New York. Le doresc succes tuturor celor care au de gând să emigreze. Eu rămân în România, poate s-o schimba ceva până mor.

Înscrierile pentru Loteria Vizelor se fac începând de pe 2 octombrie şi până pe 30 noiembrie. Condiţiile de participare prevăd ca românii să aibă cel puţin o diplomă de bacalaureat sau doi ani de experienţă într-o profesie cu nivel de pregătire.

statuia libertatii

Ambasada SUA la Bucureşti a anunţat că înscrierile pentru loteria vizelor SUA (programul Diversity Visa 2011), prin care se acordă aleatoriu vize de reşedinţă permanentă în SUA, se transmit electronic începând cu  vineri 2 octombrie 2009 şi se încheie luni 30 noiembrie 2009.

“Înregistrarea începe şi se încheie la ora 19:00, ora României. Solicitanţii pot accesa formularul electronic la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanţii sunt încurajaţi să nu aştepte ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate conduce la întârzieri. Nici o înregistrare nu va fi acceptată după orele 19:00, ora României în ziua de 30 noiembrie 2009″, se arată într-un comunicat al Ambasadei SUA la Bucureşti.