Brigada Diverse

Se fac înscrieri pentru Loteria Vizelor

V-aţi săturat de grobianism şi hoţie? Aveţi posibilitatea să plecaţi definitiv din România. Vă trebuie doar ceva noroc, cel puţin studii medii şi câţiva ani de experienţă profesională.

Dacă toate aceste condiţii sunt îndeplinite, Statuia Libertăţii poate fi văzută direct, la New York. Le doresc succes tuturor celor care au de gând să emigreze. Eu rămân în România, poate s-o schimba ceva până mor.

Înscrierile pentru Loteria Vizelor se fac începând de pe 2 octombrie şi până pe 30 noiembrie. Condiţiile de participare prevăd ca românii să aibă cel puţin o diplomă de bacalaureat sau doi ani de experienţă într-o profesie cu nivel de pregătire.

statuia libertatii

Ambasada SUA la Bucureşti a anunţat că înscrierile pentru loteria vizelor SUA (programul Diversity Visa 2011), prin care se acordă aleatoriu vize de reşedinţă permanentă în SUA, se transmit electronic începând cu  vineri 2 octombrie 2009 şi se încheie luni 30 noiembrie 2009.

„Înregistrarea începe şi se încheie la ora 19:00, ora României. Solicitanţii pot accesa formularul electronic la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanţii sunt încurajaţi să nu aştepte ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate conduce la întârzieri. Nici o înregistrare nu va fi acceptată după orele 19:00, ora României în ziua de 30 noiembrie 2009″, se arată într-un comunicat al Ambasadei SUA la Bucureşti.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

  1. „Eu rămân în România, poate s-o schimba ceva până mor.”

    daca nu pui si tu umaru si tot astepti cu mana intinsa o sa se schimbe la pastele cailor si asta e valabil pt toti aia care se uita la cer si asteapta minuni

    1. Pai tu de ce crezi ca ramin? Daca abandonam lupta eram plecat de multa vreme din Romania. Acest blog este un mod de lupta, poate nu cel mai util, dar daca toata lumea ar lua atitudine in tara asta am ajunge departe. M-am lovit de sute de ori de frica de responsabilitate a oamenilor, de ceea ce se numeste „a scoate castanele din foc cu mina altuia”. Daca nu vom schimba aceasta mentalitate nu ajungem nicaieri. Eu inc anu mi-am pierdut speranta.

  2. bey, voi n-ati auzit ca si in america e criza………ce dreaqu sa faci acolo, sa stai intre doua cartoane si sa mananci din tomberon..a trecut vremea loteriei vizelor!!!!

  3. ce faci sandrinio? i-ai improscat pe toti cu noroi si te-ai apucat acum de scris cretinitati?

Back to top button