Brigada Diverse

Se strânge laţul în jurul lui Orest Onofrei?

O megaechipă de control a fost prezentă ieri în Suceava. Ofiţeri de la Inspectoratul General al Poliţiei, comisari ai Gărzii Financiare şi reprezentanţi ai ANAF, partea vamală, au descins pe meleagurile noastre.

Tema controlului a fost una extrem de clară: produsele accizabile. Una din firmele vizate ar fi fost şi Dagida, din Marginea, aparţinând fratelui senatorului PD-L Orest Onofrei.

Prin această firmă se comercializează produse petroliere, iar cantităţile rulate se pare că sunt de-a dreptul impresionante. Deocamdată, au fost ridicate doar documente contabile, care vor fi confruntate cu cele existente la societăţile cu care Dagida a derulat afaceri.

Faptul că acest control vine acum, după schimbarea puterii politice, este un semnal foarte clar, pe care Onofrei şi ceilalţi oameni din jurul lui Gheorghe Flutur trebuie să-l interpreteze aşa cum se cuvine.

Tot ieri, au mai fost vizate şi alte firme care derulează afaceri cu produse accizabile, în special alcool. La fel ca şi în cazul firmei fratelui senatorului Onofrei au fost verificate actele contabile, urmând a se face verificări încrucişate la partenerii de afaceri.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Se mai pot verifica si tranzactiile cu terenurile de la Dornesti, unde este actuala fabrica Egger. Toate pamanturile au fost cumparate de Onofrei si Costel Babiuc din Radauti, cel mai mare evazionist din jud Suceava.

  2. politicienii din ro. ,infractori cu protectie speciala(imunitate) care apeleaza la rude si prieteni pentru a le creste conturile si averile,restul iobagi care traesc de azi pe maine ………e gretos sa vezi ce spun si ce fac politicienii din toate partidele

  3. nu mai spune john! ti s-a acrit dulceata portocalie? toti sunteti la fel? mai, mai! adica tu esti la fel ca baisanu sau ca gemenii(nu aia de la 9-11, lungu!)?

Back to top button