Brigada Diverse

Şef nou la „Doi şi-un sfert”

Celebra structură „Doi şi-un sfert” , rebotezată în ultima vreme cu numele de Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI), care funcţionează pe lângă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, are un nou şef.

Este vorba de subcomisarul Cristian Macsim (foto), care a mai trecut şi pe la Direcţia Generală Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, Poliţia de Frontieră şi IPJ Suceava.

Subcomisar Cristian Macsim

Macsim a preluat funcţia începând de astăzi, 1 iulie, şi îşi va exercita prerogativele de şef până la organizarea unui nou concurs. Fostul şef al structurii, care s-a aflat în funcţie începând cu 2005, comisarul Oliver Măciucă şi-a cerut transferul şi va lucra în viitor în cadrul IPJ Suceava.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Posibil ca, dupa aceasta schimbare, datele si informatiile existente cu privire la activitatea infractionala desfasurata de catre Eugen Rotaru ( inca ) sef al Politiei Mun. Radauti, sa fie date in lucru catre D.N.A.? Fac referire la legaturile infractionale avute de catre acesta cu Florin Lefter…, Paul Marincuta sef de birou la S.I.I.P.I., stie la ce fac referire.

Back to top button