Foto haioase

Sfântul Gigi

La biserica ridicată în satul vrâncean Vadu Roşca după inundaţiile catastrofale de acum câţiva ani, Gigi Becali şi familia sa au fost pictaţi pe pereţi.  În megalomania sa, fostul oier o să creadă în curând că a devenit sfânt.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. Nu vreau sa critic opinia voastra nici sa fac o apreciere la adresa lui Becali, la a carui imagine a contribuit cu „interes” presa. E suficient insa sa dai o tura, cel putin, pe la Manastirile din Bucovina unde vei constata cu surprindere si vei admira picturile votive din aceste locase de cult. De secole ctitorii de biserici au fost reprezentati in aceste picturi votive, nu ca moft, nu ca un drept a lor de a fi sfinti, ci pentru a dainui pentru eternitate prin gestul lor. (vezi tablourile votive: Manastirea Humorului-Parcalab al Sucevei , Danil Hatmanul, Biserica Balinesti-Logofatul Tautu, Biserica Arbore-Luca Arbore şi a membrilor familiei sale …si exemplele pot continua.

  2. Şi asemănările pot continua. Europarlamentari n-or fi fost boierii aştia dar or fi găsit vreun loc prin Sfatul ţării, afaceri cu Armata nu ştiu dacă au făcut dar sigur le-o fi dat Domnul ţării o moştie pentru prestaţia la oaste, la prânaie nu cred că o fi stat dar măcar la beci s-or fi ascuns când afla vodă de hicleniile lor şi, în final, echipă de fotbal nu cred că aveau, dar măcar câte o şatră de bănei tot se găsea prin arătură.

  3. Dinule, aici iti dau dreptate. Boierimea de ieri, boierimea de azi si boierimea de maine au avut, au si vor avea, pe teritoriul nostru, afaceri nesimtit de dubioase…Sper in ziua cand SC DEPUTAT SRL, SC SENATOR SRL, SC PRIMAR SRL, SC EUROPARLAMENTAR SRL…..VOR FALIMENTA.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button