Brigada Diverse

Specialistul de la „Viaţa satului”

Unii oameni aleargă toată viaţa după funcţii. Indiferent că au ori ba calificarea necesară în domeniul pe care-l vânează planează spre funcţie precum corbii asupra prăzii.

Marius Vatavu se înscrie cu succes în această categorie. În ultimii ani a fost şeful mai multor instituţii locale sau centrale, iar mai nou s-a înscris la concurs pentru o nouă funcţie.

Scaunul vizat mai nou de Marius Vatavu este la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava, funcţie vacantată după demiterea social-democratului Ştefan Indianu.

Nu ştiu ca Marius Vatavu să fi urmat cursurile vreunei facultăţi de specialitate, dar poate consideră că-i este suficient ce a văzut la „Viaţa satului”.

marius vatavu3

Marius Vatavu este acelaşi personaj zburat acum câteva săptămâni din funcţia de şef al Companiei Naţionale „Poşta Română” în timp ce se afla într-o vizită se lucru în Italia.

Probabil că mentorul şi susţinătorul său, Gheorghe Flutur, i-a promis un alt post călduţ, iar dintre toate posturile rămase libere după ruperea coaliţiei PSD – PD-L cel de la Direcţia Agricolă i s-o fi părut cel mai tentant.

Lista funcţiilor de şef ocupate de Marius Vatavu nu se limitează doar la „Poşta Română” şi cel mai probabil Direcţia Agricolă. El a mai ocupat şi funcţia de director al Agenţiei teritoriale a Taberelor şi Turismului Şcolar Suceava şi al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport.

Şirul funcţiilor prinse în salbă de Marius Vatavu nu se opreşte aici. Anul trecut, acesta a devenit preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), organism cu rol consultativ în cadrul Consiliului Judeţean Suceava.

O metamorfoză incredibilă, dintr-un simplu profesor de economie generală la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava şi cadru didactic asociat la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava.

Poate că Marius Vatavu ar trebui să consulte şi vreo ghicitoare pentru a ne dezvălui şi nouă unde mai intenţionează să ajungă şef. Nu de alta, dar să nu-i stea careva în cale.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Legatura godacului astuia cu agricultura este ca oricand poate fi sacrificat la Killer Horodnic si din el sa se faca mititei pentru populatie

Back to top button