Brigada Diverse

Stan, politica sa de hrubă şi somnul veşnic

Campania electorală nu a început încă în mod oficial, dar mai toate partidele sunt pe teren, la întâlniri cu oamenii.

Spun mai toate partidele, pentru că există unul mare şi cu picioare de lut pe care încă nu a reuşit să le urnească. Se numeşte PSD, iar inerţia pare una care vine chiar din trecutul istoric al acestei formaţiuni politice.

Scuza cu problemele de sănătate pe care le întâmpină liderul organizaţiei judeţene a PSD Suceava, nimeni altul decât şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, ar fi cel mai penibil lucru pe care l-aş putea auzi vreodată. În lipsa lui Nechifor, nimeni nu face nici un pas pentru a ieşi la muncă, cu excepţia candidaţilor pentru primăriile locale.

În ceea ce priveşte campania pentru Consiliul Judeţean Suceava şi, implicit, pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al acestei instituţii, PSD este într-o reverie totală. Cel mai probabilul înlocuitor al lui Cătălin Nechifor, mogulul, sforarul şi nacealnicul Ioan Stan nu ridică aproape nici un deget.

ioan stan bun

În opinia sa, totul i se cuvine de drept, iar funcţia de preşedinte al CJ Suceava îi va reveni după ce-i va „convinge” pe cei din ALDE şi PMP să i se alăture şi astfel să învingă PNL-ul. Stan nu face altceva decât să continue politica de hrubă pe care o duce de când a intrat în sistem.

Nu am văzut nici un proiect, bun sau prost, viabil sau utopic cu fonduri europene sau locale, nici un plan, nici o idee. Cu absolut nimic nu vine acest personaj care vrea să se caţere în fruntea judeţului Suceava.

Cu ce o fi greşit judeţul ăsta de produce astfel de personaje? Apropo, cu marele deputat anonim Eugen Uricec, pe care tot Ioan Stan l-a ţinut în spate în ultima vreme, ce veţi face? Ce funcţii îi mai daţi?

Problema este că aceşti penibili au toate şansele să-şi conserve privilegiile, pentru ca mai apoi alţi patru ani să ne râdă în nas, cu o aroganţă ce nu are cuvinte pentru a fi descrisă. 

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Să știi că „cel mai probabilul înlocuitor al lui Cătălin Nechifor, mogulul, sforarul şi nacealnicul Ioan Stan” poate că „nu ridică aproape nici un deget”, dar numai către tine … Față de alții, lucrurile stau altfel. Am să îți spun mai multe, poate, când ai să spui și dta câte fonduri europene și guvernamentale a adus „mogulul, sforarul şi nacealnicul Ioan Stan” în comuna sa Forăști, chiar și pe vremea PDL-ului. Interesant, nu? Atunci când se plângea de dictatura pedelistă, primea fonduri la greu. Să (tot) trăiești bine! Mult succes!

Back to top button