Shares

Sunt unii oameni care odată ajunşi în anumite funcţii debitează tot soiul de prostii. Culmea e că mai şi cred ceea ce scot pe gură.

Unul dintre ei este Lucian Harşovschi, ajuns viceprimar al municipiului Suceava probabil în urma unui nefericit accident.

Nu mai departe de ieri, tânărul democrat-liberal declara următoarele: „Vreau să iniţiez un proiect de Consiliu Local prin care câinii care nu sunt de rasă vor trebui să fie sterilizaţi de proprietarii lor, pentru a nu mai spori numărul câinilor de pe străzi cu puii nedoriţi”.

În lipsă de activitate, Harşovschi vine cu tâmpenii de acest tip. Cum o să reuşeşti, domnule viceprimar, să-i obligi pe oameni să-şi sterilizeze câinii din propria bătătură?

Tare aş vrea să-l văd pe Lucian Harşovschi mergând din poartă în poartă şi intrând în curţile sucevenilor pentru a le controla câinii. Şi cu ce l-o deranja pe el dacă javra din bătătura mea e sterilizată sau nu, de vreme ce nu face pui pe care să-i arunc pe străzi. Şi de ce potaia care nu-i de rasă trebuie suprimată sexual, iar cei de rasă nu. Dacă un câine lup se împerechează cu vreun maidanez nu tot aia e? Dar peste toate astea nu văd cum ar fi posibil să-mi intri tu, viceprimar al municipiului Suceava, în curte pentru a verifica dacă e sterilizat câinele sau nu.

O tâmpenie mai mare nu ştiu dacă am auzit în ultima vreme, aşa că propunerea mea este să-l sterilizăm pe Lucian Harşovschi. Dar nu sexual, ci doar să-i suprimăm dreptul de mai scoate pe gură aceste prostii. Când oraşul e plin de câini vagabonzi, care muşcă  şi sperie oameni, altă problemă mai stringentă nu exista decât cea a câinilor aflaţi prin curţile şi casele sucevenilor. Asta dovedeşte, o dată în plus, că avem un viceprimar care nu vede esenţa lucrurilor şi caută doar noduri în papură pentru a ieşi în faţă ca moţu la … găină.