Brigada Diverse

Strada Iuliu Maniu, colţ cu Primăria Suceava

Din ciclul nemulţumirilor pe care sucevenii le au vizavi de modul în care este administrat oraşul, astăzi voi vorbi pe marginea unor fotografii postate de Loredana Siminiceanu pe propria adresă de facebook.

Este vorba de strada Iuliu Maniu, situată la câteva sute de metri de sediul Primăriei Suceava. Vă spun cu mâna pe inimă că am văzut zeci de uliţe de la sate într-o stare mult mai bună decât o stradă din municipiul Suceava din secolul trei.

Domnule primar, de 8 martie, în loc de flori doamnelor ce locuiesc în acest cartier trebuia să veniţi cu câte o pereche de cizme de cauciuc. O zi frumoasă”, este mesajul transmis de Loredana Siminiceanu.

strada iuliu maniu suceava2

Ea a mai detaliat că părinţii trebuie să-şi care copiii în braţe pentru a-i duce curaţi la grădiniţă, iar în culmea exasperării i-a invitat pe turişti să viziteze municipiul Suceava.

Dialogul pe marginea acestor fotografii este la fel de interesant şi arată, o dată în plus, nepăsarea autorităţilor vizavi de problemele reale cu care se confruntă cetăţenii.

S-au făcut, printre altele, aproximativ 10 plângeri la Primăria Suceava pentru ca această stradă să fie măcar balastată, dar rezultatul se vede cu ochiul liber: adică nimic.

strada iuliu maniu suceava

Din păcate, situaţia este similară în cazul multor străzi din municipiul Suceava. Strada Traian Popovici, din cartierul Burdujeni, se prezintă în acelaşi hal dezastruos, iar lista este extrem de lungă.

Să-i mulţumim cu smerenie primarului Ion Lungu pentru aceste realizări măreţe, parte a unui program bine gândit de 14 ani încoace.

Stau şi mă întreb dacă drumul de acces la Versus ar arăta aşa, tot nu va ridica nimeni nici un deget ani în şir? Era o întrebare retorică. Răspunsul cred că îl ştim cu toţii.

Articole asemănătoare

Back to top button