Brigada Diverse

Suceava nu va mai avea nici un ministru în Guvernul Ciolacu

Suceava nu va mai avea nici un ministru în viitorul Guvern care va fi condus de social-democratul Marcel Ciolacu. Până acum, în cabinetele care s-au succedat la putere am avut doi miniștri, pe Bogdan Gheorghiu, la Cultură, respectiv Daniel Cadariu, la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Printre cei opt miniștri pe care PNL îi propune în următorul Guvern nu se află nici un sucevean. Iar acolo s-a ajuns doar pe filiera Gheorghe Flutur, iar pentru faptul că nu se va mai regăsi nimeni de la noi vă las pe voi să trageți concluziile. Cât despre cei doi parlamentari foști miniștri, aceștia vor trebui să dea din coate la modul serios pentru a prinde un loc eligibil pe listele pentru alegerile generale de anul viitor. Este foarte posibil ca PNL să aibă doar un post de senator și doi de deputați pe care să-i trimită în Parlament, iar printre cei care se află printre candidați se numără și Ioan Balan, dar și Angelica Fădor, ca să-i numesc doar pe actualii parlamentari. Lista nu se închide cu cei patru, așa încât se anunță un an fierbinte. Cât despre PSD Suceava, această formațiune politică nu a mai dat un ministru în Guvernul României din vremuri imemoriale. Asta spune multe despre cât de bine este văzută această organizație la București.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Ei,și ce dacă nu are?? Lasă că are județul Botoșani,de fapt o asociere în participațiune între Botoșani și KGB,pentru că,nu-i așa,cel mai bine și mai bine ca să fii ministru în Guvernul României este să cunoști rusa comercială,să fii bou (respectiv vacă…) și să ai moacă de cabalină,adică de iapă ne-reformată!
    Ce folos că Suceava a avut doi ministri ,unul care nu știa să despartă in silabe și unul care a fost un fel de râmă a lui Flutur,v-a folosit la ceva,in afara depunerilor de ridicol și penibil,pentru uzul presei județene închinate?

Back to top button