Shares

Au trecut deja mai bine de 24 de ore de la publicarea în Monitorul Oficial a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codului Penal pe linia abuzului în serviciu, dar la Suceava este o linişte suspectă.

În cursul zilei de ieri nu am văzut nici un politician, dar absolut nici unul, care să ia atitudine. Nici din partea PSD pentru a susţine ordonanţa sau pentru a se dezice de ea, dar nici din partea opoziţiei.

Ordonanţa care a scos în stradă peste 300.000 de oameni din toată ţara pare că nu există pentru cei 14 deputaţi şi senatori de Suceava.

În concluzie, se pare că aceste modificări le sunt pe plac politicienilor noştri şi tacit îi mulţumesc lui Liviu Dragnea că a avut curajul să le adopte.

miei

Iată şi un comentariu vizavi de această tăcere a politicienilor noştri:

CLASA POLITICA SUCEVEANA = VARZA!

Sunt unul dintre participatii de la mitingul de ieri seara.

Ceea ce pot spune ca o concluzie a mea e ca e foarte bine ca nu am fost la vot. De ce? Nu pot vota veci pururi PSD. Sa votez PNL sau ALDE = PDL. In plus, SUNT TOTI MANA IN MANA.

Unde era guralivul Flutur? Unde era Zarojanu? Unde erau orice alti lideri din opozitie? La caldurica. Doar nu or face pipi contra vantului, cum se zice, sau ca nu musca mana care-i hraneste. Doar PSD si opozitia = LOVE, indiferent cine e la putere si isi fac reciproc favoruri pe rand.

Pe scurt. NISTE PORCI!”.

Iar omul are dreptate. În cazul unor alegeri anticipate, avem vreo garanţie că noul Guvern îşi va face treaba în mod corespunzător?