Bârfe

Tiberiu Prodan îşi cumpără valiză portocalie

Senatorul liberal Tiberiu Prodan se pregăteşte intens pentru dezertarea din partid. Noua formaţiune politică a celui devenit parlamentar printr-un noroc chior este, aţi ghicit, PD-L.

Zvonurile care circulă prin mediile politice sucevene, dar şi printre apropiaţii lui Prodan, spun că zilele acestuia în PNL sunt numărate. Ultimele alegeri din partid nu fac altceva decât să dea apă la moară speculanţilor. Fost vicepreşedinte al PNL în perioada sa de glorie în Suceava şi apoi preşedinte interimar al acestei formaţiuni politice preţ de câteva luni, Tiberiu Prodan a fost marginalizat de noua echipă de conducere. Văzut că un apropiat al aripii Tăriceanu, senatorul nu a prins nici o funcţie la alegerile de acum câteva săptămâni.

Tiberiu Prodan nu este nici măcar membru al Biroului Judeţean Permanent, dar are drept de vot datorită calităţii de parlamentar.

E o înfrângere greu de digerat pentru Prodan, care îşi negociază intens plecarea din partid, iar singurii care împart adeziuni sunt cei de la PD-L.

Tiberiu Prodan2

Declaraţia preşedintelui PD-L Suceava Gheorghe Flutur dată cu ocazia înregimentării celuilalt parlamentar PNL de Suceava, deputatul Gheorghe Coroamă, nu face decât să întărească speculaţiile pe această temă. La vremea respectivă, Flutur a spus că PD-L nu se va opri, iar în curând îşi va creşte numărul de parlamentari. Singurele opţiuni în acest moment sunt senatorul Tiberiu Prodan şi deputatul Mircea Irimescu, reprezentant al PNŢCD, ca urmare a protocolului încheiat la alegerile de anul trecut între acest partid şi PNL.

Aşa că, nu m-ar mira ca mâine, poimâine, să apară Gheorghe Flutur la vreo conferinţă de presă şi să anunţe cu emfază: „Tiberiu Prodan s-a venit acolo unde îi este locul. PD-L Suceava avea nevoie de un om cu experienţa lui Tiberiu Prodan”. Ptiu, drace, încep să mă molipsesc şi s-o dau pe limbaj de lemn. Hai că-s curios şi eu dacă Prodan trece la PD-L. Voi ce credeţi?

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. am spus-o de zeci de ori ca acest pr.odan este o iuda abjecta.verificati conferintele de presa din noiembrie incoace si veti vedea ca acolo prin vene ii curgea doar venin si topoare la adresa pdl-ului.o jigodie care a facut trafic cu copii si pe care i-a vindut ca sclavi .doar cinci mii de voturi a cumparat aceasta iuda.pina cind in Romania nu se va dezvolta serios extrema dreapta ,acesti pitici monstuosi ne vor chinui mereu.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button